Follow us

Όλα τα μυστικά του cold brew σε ένα σεμινάριο

To Coffee Show είναι μία έκθεση με στόχο την εκπαίδευση, την ενημέρωση γύρω από τις νέες τεχνικές παρασκευής και σερβιρίσματος του καφέ, με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη του κλάδου.

Όλα τα μυστικά του cold brew σε ένα σεμινάριο

Στα πλαίσιά της έκθεσης θα παρουσιάζονται καινοτόμα εργαλεία εξοπλισμού, αλλά και προϊόντα μέσα από διαδικασίες γευσιγνωσίας.
Στις 18 Απριλίου, στον πολυχώρο πολιτισμού “Αθηναΐς”, στην καρδιά του Coffee Show, o Attila Molnár, Monin Coffee Innovation Manager, θα μας μυήσει στα ροφήματα με Cold Brew. Ο Attila πέρασε τα τελευταία 10 χρόνια στη βιομηχανία του καφέ. Το 2009 στην Ατλάντα ήταν finalist στο Word Barista Championship (WBC). Εν τω μεταξύ έγινε τέσσερις φορές Hungarian National Barista Champion. Σήμερα, ο Attila αποκτά νέο ρόλο στην εταιρεία Monin και είναι τώρα ο πρώτος Brand Development & Coffee Innovation Manager. Στο νέο του ρόλο δημιουργεί νέες γεύσεις και νέα προϊόντα με σημαντικούς συνεργάτες υποστηρίζοντας τους και καθορίζοντας τις νέες τάσεις.

Η ομιλία θα έχει θέμα “Cold brew possibility’s and Signature drinks”, στην οποία ο Attila Molnár θα μας μιλήσει για τις δυνατότητες του cold brew και τη δημιουργία signature drinks! Εκεί θα αναλύσει τις δυνατότητες δημιουργίας εμφιαλωμένων signature ροφημάτων και cocktails, με βάση τον cold brew, σύμφωνα με την τελευταία τάση!

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 18 Απριλίου 2018, ώρα 12:50 - 13:30
Αίθουσα Σεμιναρίου: Presentation Hall
Εταιρεία: Sky Spirits Company/Monin
Coffee Show: Πολυχώρος Πολιτισμού “Αθηναΐς” (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα)