Follow us

Bellisimo: επιλεγμένα προϊόντα μικρών παραγωγών

Μαρμελάδες, ζυμαρικά, αλάτι, σαπούνια, κεραλοιφές, όλα αγνά προϊόντα, που έχουν δοκιμαστεί και επιλεγεί για να είναι αντάξια αυτής της επωνυμίας…

Bellisimo: επιλεγμένα προϊόντα μικρών παραγωγών

Γνωρίσαμε πρόσφατα το ηλεκτρονικό κατάστημα bellisimo.gr. Εκεί, μπορεί κανείς να αγοράσει μόνο αγνά προϊόντα, τα οποία έχουν επιλεγεί αυστηρά, από πιστοποιημένους παραγωγούς στην Ελλάδα.
Μας άρεσαν πολύ οι δύο μαρμελάδες που δοκιμάσαμε και συγκεκριμένα το “σύκο” και η “πράσινη ελιά με πορτοκάλι”. Πολύ καλή υφή, ωραία αρώματα φρούτου, ισορροπημένη γλυκύτητα. Η τελευταία, μπορεί να γίνει κι ένα ωραίο ντιπ για να συνοδέψουμε το κρασί ή το ποτό μας. Στη γκάμα υπάρχει και μαρμελάδα μανταρίνι και μαρμελάδα λεμόνι. Όλες είναι χειροποίητες, παράγονται από φρούτα της Μυτιλήνης και κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό.

Bellisimo: επιλεγμένα προϊόντα μικρών παραγωγών

Άλλη κατηγορία, τα παραδοσιακά ζυμαρικά, που παράγονται με αγνές πρώτες ύλες σε εργαστήρι στη Λακωνία και βράζουν σε μόλις 6 λεπτά. Υπάρχει κριθαράκι χονδρό ή ψιλό, μακριές χυλοπίτες, πέννες και στριφτάδια.

Άλλη κατηγορία, τα μείγματα βοτάνων και μπαχαρικών όπως για κοτόπουλο, για μουσακά, για μπιφτέκια, για ομελέτα, για τζατζίκι, για πατάτες, για χωριάτικη σαλάτα, κ.ά. Έντονα αρωματικό και το «καϊνάρι», το παραδοσιακό ρόφημα της Λέσβου, που είναι μείγμα μπαχαρικών και βοτάνων και βγάζει τονισμένα την κανέλα και το γαρύφαλλο, τόσο στη μύτη όσο και στο στόμα.

Διαθέτουν επίσης ανεπεξέργαστο αλάτι Μεσολογγίου συσκευασμένο σε διάφορους τύπους: ψιλό, χονδρό, ημίχονδρο, με βιολογικά βότανα, καθώς και αφρίνα, ανθό άλατος, αλλά και κρύσταλλους για ανακούφιση των ποδιών.

Τέλος, υπάρχουν και καλλυντικά προϊόντα, όπως μεγάλη ποικιλία σε σαπούνια που έχουν ως βάση το ελαιόλαδο, κεραλοιφές, lip balm με μελισσοκέρι, χωρίς καθόλου χημικά.

Λίγα λόγια για την επωνυμία

Ο Θανάσης Μπέλλος έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον χώρο των εκτυπώσεων και των πωλήσεων, αλλά ειδικά η προώθηση προϊόντων που παράγονται από την ελληνική γη πάντα τον γοήτευε. Τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιείται στον τομέα εμπορικής αντιπροσώπευσης και μεσιτείας πωλήσεων και αποφάσισε να πάει αυτή την προσπάθεια ένα βήμα παραπέρα. Έτσι, δημιούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα bellisimo.gr. Εκεί, μπορεί κανείς να αγοράσει προϊόντα, τα οποία έχουν επιλεγεί αυστηρά, από πιστοποιημένους παραγωγούς στην Ελλάδα, που γνωρίζει και εμπιστεύεται προσωπικά. Τα προϊόντα αυτά τα πωλούσε και στο μικρό κατάστημα τροφίμων που διαθέτει στην Πετρούπολη, αλλά πλέον τα συσκευάζει με την επωνυμία του Bellisimo.

Θα τα βρείτε όλα στο www.bellisimo.gr ή στο φυσικό κατάστημα Bellisimo Προϊόντα Ποιότητας, Ιγνατίου 86, Πετρούπολη, τηλ. 6942714491.