Follow us

Τα METRO Cash & Carry υποστηρίζουν τη μακεδονίτικη γαστρονομία

Τα METRO υποστηρίζουν την πρώτη Εβδομάδα Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας στη Θεσσαλονίκη.

Τα METRO Cash & Carry υποστηρίζουν τη μακεδονίτικη γαστρονομία

Τα METRO Cash & Carry στηρίζουν έμπρακτα τη μακεδονίτικη γαστρονομία συμμετέχοντας ενεργά στην πρώτη Εβδομάδα Σύγχρονης Μακεδονικής Εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Τα METRO Cash & Carry είναι τα πρώτα καταστήματα χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα και διαθέτουν 49 καταστήματα σε όλη τη χώρα. Κύριος στόχος της METRO είναι η παρουσία της σε όλους τους νομούς της χώρας και σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα. Απευθύνεται σε μια ευρύτατη γκάμα επαγγελματιών και έχει σημαντική παρουσία στο χώρο της εστίασης. Ως 100% ελληνική εταιρεία η METRO επέλεξε να βοηθήσει στην ανάδειξη της γαστρονομικής μας κληρονομιάς. Έτσι, στηρίζει την παράδοση μέσω της ένταξης στο δίκτυο διανομής της τα προϊόντα τοπικών, Ελλήνων παραγωγών.

Αυτό άλλωστε προκύπτει και από το γεγονός ότι τα Metro Cash and Carry Πυλαίας, Καλοχωρίου, Ωραιοκάστρου, Κιλκίς και Γιαννιτσών έχουν δημιουργήσει για τις ανάγκες της Εβδομάδας Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας, ειδικές γωνιές που προβάλλουν τοπικά προϊόντα και ενημερώνουν το κοινό. Το τελευταίο επεκτείνεται με αφισοκολλήσεις στα Metro cash and Carry όλης της Ελλάδας.

Με τον τρόπο αυτό, αλλά και με άλλες ενέργειες που θα ακολουθήσουν, στηρίζουν τη δημιουργία ενός θεσμού, που με βεβαιότητα θα αναδείξει ακόμη περισσότερο την πόλη της Θεσσαλονίκης ως γαστρονομική πρωτεύουσα της Ελλάδας.