Follow us

Δοκιμάσαμε τα νέα παγωμένα τσάγια FUZETEA

Η νέα πρόταση για παγωμένο τσάι με χυμό φρούτων και αρωματικά φυτά ήρθε και στην Ελλάδα και εμείς βρεθήκαμε στην παρουσίασή τους…

Δοκιμάσαμε τα νέα παγωμένα τσάγια FUZETEA

Το πρόσφατο κάλεσμα σε μια εκδήλωση, που όπως έλεγε «θα μας κάνει να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε για το παγωμένο τσάι» είχε ενδιαφέρον κι έτσι ξέκλεψα λίγο χρόνο πριν το γραφείο για ένα δροσερό διάλειμμα. Το FUZETEA, η νέα πρόταση παγωμένου τσαγιού, που παράλληλα συνδυάζει τον χυμό φρούτων με αρωματικά φυτά, είναι όντως μια φρέσκια, ωραία ιδέα για ένα γευστικό ρόφημα, κατάλληλο για κάθε ώρα της ημέρας.

Κυκλοφορεί σε τρεις ιδιαίτερες γεύσεις: Black Ice Tea λεμόνι με εκχύλισμα λουίζας, Green Ice Tea μάνγκο με εκχύλισμα χαμομηλιού και Black Ice Tea ροδάκινο με εκχύλισμα ιβίσκου.

Δοκιμάσαμε τα νέα παγωμένα τσάγια FUZETEA

Μας άρεσαν και οι 3 εκδοχές, γιατί έχουν ελάχιστη ζάχαρη κι έτσι το αποτέλεσμα δεν βγαίνει πολύ γλυκό, ενώ η προσθήκη του χυμού φρούτου και ιδίως του αρωματικού βοτάνου, τους δίνει μια ξεχωριστή διάσταση, αρωματική και γευστική. Ξεχώρισα το πράσινο τσάι για το έντονο, εξωτικό άρωμα του μάνγκο και ενθουσιάστηκα όταν το δοκίμασα σε εκδοχή mocktail, με συνταγή του Σταμάτη Σταματιάδη.

Τη σειρά συμπληρώνουν και οι 3 επιλογές ZERO: Black Ice Tea λεμόνι, Black Ice Tea λευκό ροδάκινο και Green Ice Tea Passionfruit, για όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη και δεν θέλουν να επιβαρύνονται με θερμίδες.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η πρώτη ύλη των τσαγιών αυτών παράγεται από 100% βιώσιμες καλλιέργειες τσαγιού και ότι το FUZETEA είναι το νέο brand της Coca-Cola Company, που πλέον διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της.

Και οι 6 γεύσεις του νέου τσαγιού είναι πλέον διαθέσιμες στην αγορά και μπορείτε να τις δοκιμάσετε…