Follow us

Ελαιόλαδα σε συσκευασία… κολώνιας

Η νομοθεσία για τη χρήση αποκλειστικά σφραγισμένων φιαλών ελαιολάδου μιας χρήσης στα τραπέζια των εστιατορίων ενεργοποιεί τους παραγωγούς για νέες, μίνι συσκευασίες…

Ελαιόλαδα σε συσκευασία… κολώνιας

Τέρμα τα λαδωμένα, μισάνοιχτα μπουκαλάκια, με αγνώστου προελεύσεως και εσοδείας ελαιόλαδα, αναπόφευκτο κομμάτι της art de la table ταβερνών και εστιατορίων σε όλη τη χώρα, χρόνια τώρα. Από την 1η του νέου έτους "… το κάθε είδους έλαιο που προορίζεται στον τελικό καταναλωτή για επιτραπέζια χρήση, κατόπιν του σταδίου της παρασκευής του γεύματος στην κουζίνα των καταστημάτων, πρέπει να διατίθεται αποκλειστικά και μόνο μέσω σφραγισμένων μη επαναγεμιζόμενων συσκευασιών ή συσκευασιών μιας χρήσης, που θα διατίθενται από το κατάστημα και θα φέρουν τις απαιτούμενες επισημάνσεις, σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική και ενωσιακή νομοθεσία».

Μια ρύθμιση πολυαναμενόμενη, αναγκαία οπωσδήποτε για λόγους υγείας και υγιεινής, αλλά και αξιοπρεπούς εικόνας ενός τραπεζιού, που αποτελούσε πάγιο αίτημα των ελαιοπαραγωγών.

Έτσι, έφτασαν στα χέρια μας τα πραγματικά κομψά φιαλίδια της E-LA-WON, που κυκλοφόρησαν ειδικά για τη χρήση αυτή -χωρίς να αποκλείεται βέβαια, να τα βάλουμε και στο δικό μας τραπέζι, έτσι όμορφα που είναι. Η σειρά ονομάστηκε χαρακτηριστικά "Αρώματα του E-LA-WON σε συσκευασία κολώνιας", ονομασία που παραπέμπει στα αρώματα και τη γεύση του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου που παράγει ο Γιάννης Καμπούρης κι έχουμε επανειλημμένα τεστάρει. Μάλιστα, το φετεινό του αγουρέλαιο, που δοκιμάσαμε πρόσφατα, έχει εξαιρετικά αρώματα φρέσκιας ελιάς και νόστιμη, ελεγχόμενη πικράδα.
Οι συσκευασίες των 50ml θυμίζουν πράγματι μπουκαλάκι αρώματος και είναι η ιδανική ποσότητα που χρειάζεται σ' ένα τραπέζι για τη σαλάτα, τα χορταρικά του ή ο,τιδήποτε άλλο. Άλλωστε, μπορεί να επαναληφθεί. Υπάρχουν, όμως, και τα επίσης πολύ κομψά αλουμινένια φιαλίδια των 100ml του ίδιου παραγωγού.

Η E-LA-WON φρόντισε, μάλιστα, να στείλει δείγματα σε δυο διασημότητες, που συνδέονται με κάποιον τρόπο με τη χώρα μας, τον Tom Hanks και την Jennifer Aniston, για την προώθηση της νέας συσκευασίας.

Εκτός από τη χρήση που αναφέραμε, όμως, η συσκευασία προσφέρεται και για δώρα, προσωπικά και επιχειρηματικά. Ήδη έχει τοποθετηθεί σε αρκετά παντοπωλεία -delicatessen.

www.olivelawon.com τηλ. 210 6001555