Follow us

Η μεγάλη Γιορτή ελληνικών προϊόντων καλεί Αττική!

Alert για εταιρείες-παραγωγούς της Αττικής, που έχει κληθεί να είναι η τιμώμενη Περιφέρεια του φεστιβάλ Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις 2018: κάτω από το περίπτερό της θα στεγάσει εταιρείες που παράγουν ή μεταποιούν εντός του Νομού…

Η μεγάλη Γιορτή ελληνικών προϊόντων καλεί Αττική!

Το φεστιβάλ “Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις”, το κατά γενική εκτίμηση μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον για εκθέτες και επισκέπτες φεστιβάλ ελληνικών προϊόντων, ήδη ετοιμάζεται για τις 4-6 Μαΐου στην Τεχνόπολη. Όπως γνωρίζουν όσοι το παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια, συγκεντρώνει καταξιωμένα, αλλά και νέα brands, μικρούς και μεγαλύτερους παραγωγούς ή εταιρείες μεταποίησης ποιοτικών προϊόντων. Παράλληλα, προσφέρει μια σειρά εκδηλώσεων, που το κάνουν μια μοναδική εμπειρία γεύσης και διασκέδασης: από γευσιγνωσίες και σεμινάρια, που παρουσιάζουν οι experts του είδους, μέχρι μουσικές εκδηλώσεις και μελετημένα events για παιδιά.

Τιμώμενη Περιφέρεια της χώρας στο φεστιβάλ φέτος έχει κληθεί να είναι η Αττική, που σημαίνει ότι (εφ’ όσον συγκεντρωθεί ένας αριθμός συμμετεχόντων) κάτω από το περίπτερό της θα στεγάσει εταιρείες που παράγουν ή μεταποιούν προϊόντα εντός του Νομού, αναλαμβάνοντας ένα σημαντικό ποσοστό του κόστους συμμετοχής τους.
Τα οφέλη για τις εταιρείες είναι πολλά, πέρα από τα οικονομικά. Η συμμετοχή σ’ αυτό το φεστιβάλ, με το κύρος που το περιβάλλει, προβάλλει δυνατά τα προϊόντα και τον παραγωγό. Προσθέστε τη δυνατότητα δοκιμής τους από τους επισκέπτες -ιδιώτες και εμπόρους-, την προσωπική επαφή και την ιδιαίτερη δημοσιογραφική προβολή.

Η μεγάλη Γιορτή ελληνικών προϊόντων καλεί Αττική!

Στο φεστιβάλ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εταιρείες που παράγουν κατά βάση τυποποιημένα προϊόντα και κυρίως:
α) εταιρείες που παράγουν προϊόντα με ποιοτικούς οργανοληπτικούς χαρακτήρες, οι οποίοι έχουν προκύψει ή θα προκύψουν μέσα από δοκιμές της ομάδας κριτικών γεύσης της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. (www.athinoramaumami.gr και περιοδικό «Αθηνόραμα»).
β) εταιρείες που παράγουν προϊόντα, τα οποία έχουν διακριθεί ή βραβευθεί σε ανάλογες εκδηλώσεις.

Αν, λοιπόν, ανήκετε στους ενδιαφερόμενους, βιαστείτε. Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος γίνονται δεκτές στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotiki1@patt.gov.gr ή στο fax της υπηρεσίας 2132065020 (συνοδευόμενη από τα ανάλογα παραστατικά).
Περισσότερες πληροφορίες στο site της Περιφέρειας Αττικής.