Follow us

Ξηροί καρποί για καλό σκοπό

Αγοράζοντας ένα από τα 4 νέα πακέτα Nuts Snack βοηθούμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη…

Ξηροί καρποί για καλό σκοπό

Μια νέα σειρά από μείγματα ξηρών καρπών δημιούργησε η εταιρεία «Γαϊδαράκος» αποκλειστικά για τη μη κερδοσκοπική κίνηση Wise Greece. Τα κέρδη από την πώληση των προϊόντων της οικογένειας Wise Greece Exclusive μετατρέπονται σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται, γι’ αυτό κι εμείς σας συστήνουμε τα Nuts Snack.
Πρόκειται για 4 διαφορετικά ατομικά πακέτα με μείγματα ξηρών καρπών, τα οποία αποτελούν μια υγιεινή πρόταση σνακ μέσα στην ημέρα, ενώ μπορεί να νοστιμίσουν και σαλάτες, γιαούρτι και παγωτό.

Το πρώτο είναι με καπνιστή πάπρικα, για όσους αγαπούν τα πικάντικα, το δεύτερο με ρίγανη, θυμάρι και ανθό αλατιού και αναδύει Μεσογειακά αρώματα. Υπάρχει, επίσης, μείγμα με δύο είδη σταφίδας, ως «βόμβα ενέργειας», αλλά και ένα ακόμη με αποξηραμένα σύκα και κράνμπερι, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Τα πρώτα δύο, που είναι αλμυρά μείγματα ξηρών καρπών, περιέχουν και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ενώ τα δύο γλυκά είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και δεν περιέχουν ζάχαρη.

Όλα κυκλοφορούν σε πρακτικές, ατομικές συσκευασίες, που ανοίγουν και κλείνουν, για να μένουν διαρκώς φρέσκα και τραγανά. Εύκολα, λοιπόν, μπορούμε να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο να έχει ένα αξιοπρεπές γεύμα, απλώς απολαμβάνοντας ένα υγιεινό σνακ.

Περισσότερα για τη Wise Greece www.wisegreece.com, αλλά και σημεία πώλησης των προϊόντων της Γαϊδαράκος στο www.gaidarakos.gr