Follow us

Μια έξυπνη κουζινομηχανή… του χεριού μας!

Μια κουζινομηχανή που αντικαθιστά 12 διαφορετικές συσκευές στην κουζίνα μας είναι σίγουρα ένα μοναδικό πολυεργαλείο, που μπορεί να κάνει τη μαγειρική παιχνίδι…

Μια έξυπνη κουζινομηχανή… του χεριού μας!

Τι θα λέγατε να έχετε ένα μηχάνημα στην κουζίνα σας που μπορεί να ζυγίζει, ανακατεύει, τεμαχίζει, ζυμώνει, πολτοποιεί, αναμειγνύει, ομογενοποιεί, χτυπάει κρέμα, έχει ελεγχόμενο ζέσταμα, μαγειρεύει, μαγειρεύει στον ατμό και αλέθει; Το Thermomix είναι ένα γνωστό όνομα και μια καινοτομία στο είδος του. Το τελευταίο μοντέλο που γνωρίσαμε πρόσφατα, το Thermomix TM5, κάνει όλα τα παραπάνω.

Ένα πραγματικό πολυεργαλείο, με τον κάδο χωρητικότητας 2,2 λίτρων από ανοξείδωτο ατσάλι, το μίξερ με τις 10 ταχύτητες και την εστία που μαγειρεύει από 37οC ως 120ο, με ρύθμιση ανά 5oC για απόλυτη ακρίβεια και για να μην καταστρέφονται οι πολύτιμες ιδιότητες των τροφών.

Μια έξυπνη κουζινομηχανή… του χεριού μας!

Η ιδέα της συσκευής βασίζεται σε έναν συνδυασμό των εξελιγμένων και έξυπνων τεχνικών μαγειρικής με τις συνταγές, που είναι προσαρμοσμένες στις δυνατότητές της, για σωστά αποτελέσματα. Έτσι, λοιπόν, μπορεί κανείς να ακολουθήσει τις οδηγίες και τις ποσότητες που εμφανίζονται στην οθόνη ή να ανατρέξει στις συνταγές του βιβλίου μαγειρικής της Thermomix ή απλώς να προσαρμόσει εύκολα τις δικές του αγαπημένες συνταγές. Η συσκευή συνοδεύεται από ένα βιβλίο συνταγών και ένα τσιπ συνταγών (για να εμφανίζονται στην οθόνη της) με τίτλο «Η βασική μαγειρική».

Τα οφέλη του
Η θερμοκρασία μαγειρέματος των περισσότερων φαγητών είναι μεταξύ 90ο και 100oC για να διατηρούνται όσο το δυνατόν περισσότερο οι θρεπτικές ουσίες.
Μαγειρεύει με λίγο ή καθόλου λάδι.
Το έξυπνο τσιπ συνταγών παρέχει όλες τις διατροφικές πληροφορίες των γευμάτων.
Ο προκαθορισμένος χρόνος, η θερμοκρασία και η ταχύτητα εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα, οπότε αποφεύγονται οι αποτυχημένες συνταγές.

Πώς μπορεί κανείς να το αποκτήσει:
Το Thermomix είναι διαθέσιμο μόνο με απευθείας πώληση από τους συμβούλους της Cooking Hellas ΙΚΕ.

Cooking Hellas, Κηφισίας 58, 15125, Μαρούσι, τηλ.: 2106199378
https://cookinghellas.gr,
http://www.thermomix.gr/gr