Follow us

Απλά… τρεις νόστιμες διακρίσεις

Τρία νέα προϊόντα της “Simply Greek” επέστρεψαν από το Λονδίνο με ένα αστεράκι από τον διεθνή διαγωνισμό “Great Taste Awards”…

Απλά… τρεις νόστιμες διακρίσεις

Τρία ακόμα πρωτότυπα ελληνικά προϊόντα βραβεύτηκαν στον διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards, από μια επωνυμία που γνωρίζουμε καλά. Η Simply Greek έχει τη χαρά να έχει βραβευθεί στον συγκεκριμένο διαγωνισμό από την πρώτη χρονιά της ίδρυσής της, το 2012 και πλέον να έχει συγκεντρώσει 10 βραβεία για αντίστοιχα προϊόντα της.

Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα τελευταία τρία που βραβεύτηκαν για το 2017.

Η μαρμελάδα “φράουλα & βασιλικός” μας άρεσε για τον καλό και ισορροπημένο συνδυασμό φράουλας και βασιλικού, με φυσικά τα αρώματα και των δυο υλικών. Για να την αλείψεις σε ψωμάκι, επάνω σε κρέπα, βάφλα, τάρτες, κέικ, αλλά και με πουλερικά ή ακόμη και σε κοκτέιλ!

Απλά… τρεις νόστιμες διακρίσεις

Η “γλυκόξινη σάλτσα” (από τη σειρά Simply Greek for Wise Greece*) με τις πιπεριές, τα αμύγδαλα και τα μπαχαρικά έχει καλή αίσθηση πιπεριάς Φλωρίνης και ισορροπία μεταξύ όξινου και πικάντικου χαρακτήρα. Θα μπορούσε να συνοδεύσει κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι, αρνί, αλλαντικά και λουκάνικα, αλλά και να γίνει μια σάλτσα για ζυμαρικά, πίτσα ή νουντλς.

Η σάλτσα “τομάτα, μαστίχα, δυόσμος” (από τη σειρά Simply Greek for Wise Greece*) μας άρεσε για την καλή αίσθηση ντομάτας και δυόσμου, με τις πιπεράτες νότες και τη γευστική φρεσκάδα της μαστίχας, που έχει διάρκεια στην επίγευση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σάλτσα, σαν ντιπ ή άλειμμα.

Ο διεθνής διαγωνισμός Great Taste Awards, παγκοσμίου εμβέλειας και κύρους, αποκαλείται και “τα Όσκαρ των τροφίμων”. Kάθε χρόνο, μετά από δοκιμή 10.000 προϊόντων από όλο τον κόσμο, κάτω από αυστηρά κριτήρια από επαγγελματίες του χώρου, βραβεύονται όλοι οι γνήσιοι άνθρωποι των τροφίμων που νοιάζονται για την ποιότητα όσων παράγουν.

*Υπάρχουν 14 προϊόντα της Simply Greek, που παράγονται με σκοπό την ενίσχυση του έργου της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Wise Greece. Έτσι, με τα κέρδη από τις πωλήσεις τους αγοράζονται τρόφιμα για συσσίτια και ιδρύματα.

Περισσότερα στο www.simplygreek.gr ή στο τηλ. 22950 41736.