Follow us

Το Mati Ladi με ένα πολύτιμο Χρυσό

Μια διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό είναι πάντα μια αναγνώριση της προσπάθειας ενός παραγωγού να προσφέρει ό,τι καλύτερο στον καταναλωτή…

Το Mati Ladi με ένα πολύτιμο Χρυσό

Για το Mati Ladi, το εξαιρετικό μεσσηνιακό ελαιόλαδο κορωνέικης ποικιλίας, είχαμε μιλήσει πρώτη φορά πριν περίπου δυόμισι χρόνια, σε μια εκτενή παρουσίαση, που μπορείτε να δείτε εδώ.
Ο παραγωγός του, Στέφανος Καραθάνος με τη σύζυγό του δικαιώνονται θριαμβευτικά, αφού το λάδι τους Mati Ladi premium αγουρέλαιο πρόσφατα βραβεύτηκε στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου Athena International Olive Oil Competition 2017. Ο διαγωνισμός αυτός διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά στη χώρα μας, φέτος στη Μεσσηνία, στο Costa Navarino Resort, με συνολικά 295 δείγματα από 9 χώρες, τα οποία δοκιμάστηκαν από 23 κριτές, που προέρχονταν από 11 χώρες.

Το Mati Ladi με ένα πολύτιμο Χρυσό
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος, Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, μαζί με τον Στέφανο Καραθάνο στην απονομή του βραβείου.

Εκτός από το premium αγουρέλαιο, στο οποίο ειδικεύονται, καθώς είναι το πιο ευεργετικό ελαιόλαδο για τον οργανισμό μας, με όλα τα αρώματα και τις γεύσεις του καρπού, κυκλοφορούν και άλλοι 2 τύποι Mati Ladi, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και το εξαιρετικό βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Καραθάνος μόλις ολοκλήρωσε και την παρακολούθηση του πρώτου σεμιναρίου δοκιμαστών ελαιολάδου στην Ελλάδα, που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Ιταλικού Εθνικού Οργανισμού Ελαιολάδου, με σκοπό τη βελτίωση του ελαιολάδου του, ενώ για τον ίδιο λόγο έχει παρακολουθήσει και σειρά σεμιναρίων για τις μεθόδους ελαιοποίησης υψηλής ποιότητας.

Περισσότερα για το Mati Ladi στο www.matiladi.gr ή με απευθείας επικοινωνία με τον παραγωγό του, Στέφανο Καραθάνο στο τηλ. 6978938105.