Follow us

Η Aloe Vera της Επιδαύρου

Μία ξεχωριστή πόσιμη αλόη, αφού πρόκειται για καθαρή γέλη, χωρίς αραίωση, χωρίς ζάχαρα, ούτε συντηρητικά...

 Η Aloe Vera της Επιδαύρου

Το τελευταίο διάστημα, η αγορά έχει κατακλυστεί από προϊόντα αλόης, ιδίως σε πόσιμη μορφή, τα οποία διαφημίζουν τα ευεργετικά συστατικά του ροφήματος αυτού για τον οργανισμό, ως ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής. Αρκετά από αυτά κυκλοφορούν και σε διάφορες γεύσεις, για να κάνουν πιο ελκυστικό το προϊόν.

Εμείς γνωρίσαμε και δοκιμάσαμε την Epidavros Aloe Vera, που είναι 100% βιολογική καθαρή γέλη αλόης, χωρίς αραίωση, χωρίς ζάχαρα, ούτε συντηρητικά. Η μόνη προσθήκη είναι λίγο λεμόνι, ως φυσικό συντηρητικό και είναι πιστοποιημένη από τη ΔΗΩ και εγκεκριμένη από τον ΕΦΕΤ. Πρόκειται για ένα προϊόν ψυγείου, με σύντομη ημερομηνία λήξης ένα μήνα (15 ημέρες μετά το άνοιγμα του μπουκαλιού), γι’ αυτό και παράγεται μόνο κατόπιν παραγγελίας.

 Η Aloe Vera της Επιδαύρου

Προτείνεται ως συμπλήρωμα στην ημερήσια διατροφή μας και ο τρόπος χρήσης του είναι να προσθέσουμε 2 κουταλιές της σούπας από το ζελέ αυτό μέσα σε ένα ποτήρι φυσικό χυμό ή μέσα σε νερό, κατά προτίμηση ανθρακούχο και να ανακατέψουμε πολύ καλά, ώσπου να διαλυθεί. Μία δόση την ημέρα είναι αρκετή και μας προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό: καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες (που είναι υπεύθυνες για τη γήρανση), προτείνεται για δερματική χρήση και για ενυδάτωση. Ακόμη, είναι βακτηριοκτόνο, αιμοστατικό, αντιπυρετικό, αντιφλεγμονώδες, σταματά τη φαγούρα και το κάψιμο και είναι φυσικό ενυδατικό, αφού φέρνει υγρασία σε όλα τα στρώματα της επιδερμίδας.

Πίσω από το προϊόν βρίσκεται η οικοτεχνία του Πάνου Παύλου και της Έρικας Γκσβίντ. Ο Πάνος είναι αγρότης με μεγάλη εμπειρία στην καλλιέργεια αλόης και γνώση όλης της τεχνογνωσίας για την ποιοτική παραγωγή της. Η Έρικα, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ελβετία γνώριζε πολλά χρόνια τις ευεργετικές ιδιότητες της αλόης, κάνοντας η ίδια χρήση και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιέργειά της. Η φυτεία βρίσκεται σε ιδιόκτητη έκταση 10 στρεμμάτων στην αρχαία Επίδαυρο, με άριστες κλιματολογικές και εδαφικές συνθήκες για την ανάπτυξη των συγκεκριμένων βιολογικών καλλιεργειών. Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο καλλιέργειας και συγκομιδής της αλόης, για την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας. Έτσι, δεν κόβονται, για παράδειγμα, φυτά κάτω των πέντε ετών.

Νέο προϊόν της οικοτεχνίας, το aloe serum day & night, ένα καλλυντικό προϊόν για ενυδάτωση, δροσιά και σύσφιξη του προσώπου, αλλά και της περιοχής των ματιών.

Επικοινωνώντας απευθείας με τους παραγωγούς μπορείτε να προμηθευτείτε εκτός από πόσιμη αλόη (ακόμη και παραγγελία ενός μόνο μπουκαλιού) και το serum, όπως επίσης, φυτά αλόης και φύλλα.

Μερικά συνεργαζόμενα σημεία στην Αθήνα όπου βρίσκουμε τα προϊόντα αυτά είναι: I love bio (Μαρασλή 3), Almendra (Κατεχάκη 54).

Για περισσότερες πληροφορίες: ww.epidavrosaloe.com, 6973782797 (Πάνος Παύλου- Α. Επίδαυρος), 6944346898 (Έρικα Γκσβίντ- Α. Επίδαυρος), 6989377951 (Ειρήνη Λιανού-Αθήνα).