Follow us

Παγάκια Blue Ice

Παραγωγή και διανομή πάγου με υψηλές προδιαγραφές, από μια ελληνική εταιρεία με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Παγάκια Blue Ice

Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι και η ζέστη δυναμώνει, χρειαζόμαστε κάτι δροσιστικό. Και επειδή συχνά οι παγοκύστες που έχουμε στην κατάψυξή μας δεν επαρκούν, υπάρχουν φορές που χρειαζόμαστε μια επαγγελματική λύση. Είτε, λοιπόν, είμαστε ιδιώτης που θέλει να καλέσει κόσμο στο σπίτι και χρειάζεται αρκετό πάγο και για σερβίρισμα, αλλά και για να διατηρήσει τα ποτά του παγωμένα, μέσα σε κιβώτια με πάγο, είτε πρόκειται για επαγγελματία που χρειάζεται σταθερά πάγο για την επιχείρησή του, μια πολύ καλή πρόταση είναι η εταιρεία Blue Ice.

Παγάκια Blue Ice

Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2003 και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην παραγωγή και διανομή πάγου. Δίνει έμφαση στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και προϊόντων με ποιότητα, συνέπεια, αξιοπιστία και ευθύνη απέναντι στον πελάτη. Γι’ αυτό και παράγει προϊόντα πάγου, τα οποία συσκευάζονται σε σακούλες με τα αυστηρότερα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας, αφού είναι μία από τις λίγες εταιρείες που έχει πιστοποίηση HACCP ISO 22000:2005. Διαθέτει ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία και εξυπηρετεί όλες τις περιοχές της Αττικής 365 μέρες το χρόνο (ακόμα και τις αργίες) και σχεδόν 24 ώρες την ημέρα και παραδίδει εντός 2-3 ωρών, χωρίς έξοδα μεταφοράς. Ακολουθώντας πιστά τις τεχνολογικές εξελίξεις, δέχεται και online παραγγελίες μέσω του site της www.blue-ice.gr αλλά και μέσω εφαρμογής για κινητά android & iPhone.

Τα προϊόντα της είναι: παγάκια σε σχήμα καμπάνας με τρύπα (περίπου 25-30γρ.), τετράγωνο, συμπαγές παγάκι (περίπου 17-18γρ.) και τρίμα πάγου που προέρχεται από επεξεργασία σε ειδικό σπαστήρα και ενδείκνυται για cocktails, fredo κ.ά. όλα σε συσκευασίες 9 κιλών, καθώς και συσκευασία ξηρού πάγου (ελάχιστη 5 κιλά). Υπάρχει και η συσκευασία παγάκια των 3 κιλών, την οποία μπορείτε να βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Περισσότερα στο www.blue-ice.gr ή στα τηλ. 210 7777633, 210 7777501.