Follow us

Μια «Μαυρομάτα» από την Κόρινθο

Μια οικογενειακή επιχείρηση με χρόνια εμπειρίας στην καλλιέργεια της σταφίδας, προτείνει ένα premium προϊόν...

Μια «Μαυρομάτα» από την Κόρινθο

Η βιολογική μαύρη κορινθιακή σταφίδα “Μαυρομάτα” είναι το πρώτο τυποποιημένο προϊόν της μικρής οικογενειακής επιχείρησης παραγωγής βιολογικών προϊόντων "Κτήμα Βαρώτσος" από την Αλφειούσα Ηλείας. Αποξηραίνεται με απολύτως φυσικό τρόπο, στον ήλιο και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της καθορίζονται από τις γνωστές, εξαιρετικές εδαφο-κλιματικές συνθήκες της επαρχίας Ολυμπίας, που της δίνουν μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.
Σημαντική είναι, για το τελικό αποτέλεσμα, και η ιδιαίτερη φροντίδα της οικογένειας, με χρόνια εμπειρίας στην βιολογική καλλιέργεια της σταφίδας, καθώς και το γεγονός ότι δύο από τα μέλη της είναι εξειδικευμένοι γεωπόνοι.

Μια «Μαυρομάτα» από την Κόρινθο

Αξίζει να σημειωθεί πως η εξαιρετική, λιτή και έξυπνη συσκευασία —σχεδιασμένη από την Typical— αποτελεί και το όχημα, μέσω του οποίου η “Μαυρομάτα» ταξιδεύει στον κόσμο, έχοντας ήδη καταγραφεί σε ορισμένες από τις εγκυρότερες ιστοσελίδες για το design παγκοσμίως (Dieline, Étapes, Packaging of the World, Behance Packaging Design Served, κ.α.), σε βιβλία του χώρου, καθώς και στον ελληνικό τύπο. Ως υλικό της επιλέχθηκε ανακυκλωμένο χαρτόνι με χρήση στοιχειώδους εικονογράφησης και τυπογραφίας, ενώ το όνομα του προϊόντος παραπέμπει σε παλαιό συνεταιρισμό σταφιδοπαραγωγών.

Σημεία διάθεσης:

Καταλαχού (Μαυρομιχάλη 9, Εξάρχεια)
Συν-άλλοις (Νηλεώς 35, Θησείο)
4 Seasons (Νίκης 30, Σύνταγμα)
Βιότευμα (Μενελάου 132, Ίλιον)
Πεντελικόν (Πεντέλη και Βριλήσσια)
Θανόπουλος super market (Κηφισιά και Νέα Ερυθραία)
Υγείας Χάριν (Δροσίνη 7, Κηφισιά)
Bio way (Πανεπιστημίου 57, Ομόνοια)
Περιβόλι (Λεωφ. Πεντέλης 60-62, Βριλήσσια)

Κτήμα Βαρώτσου, 5ο χλμ. ΕΟ Γαστούνης –Βαρθολομιού, Αλφειούσα Ηλείας, τηλ. 26230 32203, www.ktimavarotsou.com