Follow us

Χειροποίητες πασχαλινές λιχουδιές

Η σοκολατοποιία Le Votre Pirée μετρά φέτος πολλές και ιδιαίτερες σοκολατένιες προτάσεις για το Πάσχα…

Χειροποίητες πασχαλινές λιχουδιές

Στη chocolaterie Le Votre Pirée, που είναι γνωστή για τις αμέτρητες και εξαιρετικά πρωτότυπες γεύσεις σε χειροποίητα σοκολατάκια, λίγο πριν το Πάσχα βρίσκονται σε σοκολατο-οργασμό! Ξεχωρίσαμε τα ιδιαίτερα σε σχήμα και γεύση πασχαλινά αβγά, που είναι αρωματισμένα με φρέσκια φράουλα ή πορτοκάλι, αλλά και την “chicken family”, δηλαδή πορτοκαλί κόκορα, κότα και κοτοπουλάκι μαζί σε «οικογενειακή» σύνθεση, πάλι με άρωμα και γεύση πορτοκαλιού.

Χειροποίητες πασχαλινές λιχουδιές

Στο εργαστήριο του Πειραιά είδαμε και χειροποίητα αβγά στολισμένα με ζαχαρόπαστα σε πολλά διαφορετικά σχέδια, όπως Mickey & Minnie Mouse, Hello Kittie, αλλά και ανθοδέσμες και ό,τι άλλο αγαπούν τα παιδιά –και όχι μόνο. Υπάρχουν ακόμη και πολύ ιδιαίτερα και πρωτότυπα κομμάτια, όπως το κοκοράκι, που αποτελείται από 72 διαφορετικά κομμάτια μαύρης σοκολάτας, αλλά και σπίτια, κάστρα ακόμη και μπαλόνια από διαφορετικά είδη και χρώματα κουβερτούρας.

Συνολικά, για φέτος το Πάσχα έχουν μια γκάμα από -ούτε λίγο ούτε πολύ- διακόσια διαφορετικά πασχαλινά είδη, οπότε, οι επιλογές πολλές…

Κουντουριώτου 166, Πειραιάς, τηλ. 210 412 2577