Follow us

Οι μοναδικές row μπάρες φρούτων της Corn ‘n Roll

Δυο νέες σειρές υγιεινών και γευστικών row bars κάνουν τη διαφορά από την Corn’n Roll…

Οι μοναδικές row μπάρες φρούτων της Corn ‘n Roll

Για τις χειροποίητες row fruit bars με σύκα από τον Ταξιάρχη Ευβοίας της Corn ‘n Roll έχουμε ξαναμιλήσει. Τις ξεχωρίσαμε για τη μεστή, φυσική, ευχάριστη γεύση, τη μετρημένη γλύκα του αποξηραμένου σύκου, τη μαλακή υφή και την καλή ισορροπία υλικών.
Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν στην αγορά και δύο νέες σειρές ανεπεξέργαστων ράβδων φρούτων. Η πρώτη σειρά ονομάζεται “super foods” και διαθέτει τρεις τύπους: με καθαρή σοκολάτα κουβερτούρα (100% cocoa) και βιολογική chia, με βιολογικούς σπόρους αμάρανθου και με αζαχάρωτα cranberries. Η δεύτερη σειρά ονομάζεται “eclectic companion to fine spirits” και περιλαμβάνει κι αυτή τρεις εκδοχές, με confit βιολογικού περγαμόντου, με confit βιολογικού πορτοκαλιού και με σοκολάτα κουβερτούρα.

Οι μοναδικές row μπάρες φρούτων της Corn ‘n Roll

Όλες οι μπάρες είναι χωρίς γλουτένη, λακτόζη, ζάχαρη, σόγια, αλάτι, γαλακτοκομικά και αβγά, χωρίς μαγιά, αλεύρι, συντηρητικά και πρόσθετα. Είναι διαθέσιμες σε συμβατική και βιολογική μορφή (με πιστοποίηση από τη ΔΗΩ), ενώ έχουν και τη διεθνή πιστοποίηση της Vegan Society, ως ανεπεξέργαστες μπάρες ωμοφαγίας και χορτοφαγίας.

Η ίδια φίρμα παράγει και τις Nature Bars, χειροποίητες ράβδους καλαμποκιού με βάση το μέλι, πολύτιμα super foods, εκλεκτούς ξηρούς καρπούς, εκχυλίσματα βοτάνων και αποστάγματα.
Επίσης, δημιουργεί 13 διαφορετικούς τύπους pop corn, από 100% μη μεταλλαγμένο καλαμπόκι, από τις καλύτερες ποικιλίες της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, το οποίο συσκευάζεται σε προστατευτική ατμόσφαιρα για να φτάνει στον καταναλωτή φρέσκο και χωρίς χημικά συντηρητικά.

Τώρα, για τις γιορτές, μπορείτε να γνωρίσετε και τη σειρά τους Anarru, που αποτελείται από προϊόντα φρέσκιας ζαχαροπλαστικής, με σοκολάτα υψηλής ποιότητας. Περιλαμβάνει κουλουράκια σε σχήμα καρδιάς, townies, angel cakes και τούρτες επετείου σε σχήμα καρδιάς.

Περισσότερα στο www.cornandroll.com και στο https://www.facebook.com/corn.roll.5

Corn' n Roll, Περγάμου 30 Αιγάλεω, τηλ. 210 5900999.