Follow us

Έρχεται το Hall of Taste!

Για εννέα ημέρες (14-22/10 ) το Golden Hall μεταμορφώνεται σε ένα νόστιμο Hall of Taste, με το ομώνυμο φεστιβάλ που συνδιοργανώνει με το «αθηνόραμα».

Έρχεται το Hall of Taste!

Σε κάθε όροφο θα εκτίθενται δεκάδες εξαιρετικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών για να τα ανακαλύψουμε και να τα δοκιμάσουμε. Φυσικά, πέρα από εκλεκτά τυριά, αλλαντικά, μαρμελάδες, μέλια και άλλα πολλά, δεν θα λείπουν τα κρασιά και τα spirits, με αντιπροσώπους από διάφορες γωνιές. Για να εμπλουτίσουμε τις γαστρονομικές μας γνώσεις και να κάνουμε σωστές επιλογές, θα «τρέχουν» ταυτόχρονα πολύ ενδιαφέροντα καθημερινά events και σεμινάρια, εμπνευσμένα από θεματικές ενότητες που πατάνε σε παραδοσιακά και νέα food trends.

Έρχεται το Hall of Taste!

Στην ενότητα «family» π.χ. θα μάθουμε γρήγορες συνταγές για τα παιδιά και cocktails χωρίς αλκοόλ. Στην περίπτωση του street θα τεστάρουμε κρασιά με tapas και θα παρακολουθήσουμε μια συναρπαστική μάχη γεύσης ανάμεσα σε γνωστές food bloggers. Ένα σημαντικό κεφάλαιο του φεστιβάλ είναι αφιερωμένο σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με vegan και organic προτάσεις από ειδικούς διατροφολόγους και οινολόγους. Πολύ σημαντικές, τέλος, είναι και οι κατηγορίες «after office» και «comfort» για να μάθουμε, μεταξύ άλλων, ευχάριστες aperitivo μείξεις κι εύκολες μαμαδίστικες συνταγές.