Follow us

Ο πολυχώρος του Yoleni’s στο Κολωνάκι

Το με πολύ ικανή διαδικτυακή πορεία delicatessen ελληνικών προϊόντων Yoleni’s ετοιμάζεται να αποκαλύψει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο έναν πρότυπο πολυχώρο ελληνικής γαστρονομίας.

Ο πολυχώρος του Yoleni’s στο Κολωνάκι

Από το διαδίκτυο στο κέντρο της Αθήνας: το γνωστό ηλεκτρονικό delicatessen ελληνικών προϊόντων Yoleni’s θα εγκαινιάσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο έναν εντυπωσιακό πολυχώρο 2.500 τ.μ. στη Σόλωνος.

Ο πολυχώρος του Yoleni’s στο Κολωνάκι

Το με πολύ ικανή τρίχρονη διαδικτυακή πορεία delicatessen ελληνικών προϊόντων Yoleni’s (www.yolenis.com) ετοιμάζεται να αποκαλύψει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο έναν πρότυπο πολυχώρο ελληνικής γαστρονομίας: με επτά ορόφους, 2.500 τ.μ., και στιλιστικές αναφορές στα παντοπωλεία της Αθήνας του ’50 και του ’60, το Yoleni’s flagship concept store (Σόλωνός 9) ακούγεται παραπάνω από εντυπωσιακό. Το παντοπωλείο στο επίπεδο -1 θα συνδυάζει 2.000 προϊόντα από όλη την Ελλάδα με μια γωνιά με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ενώ στο χώρο ελαφριάς εστίασης που έχει διαμορφωθεί στο ισόγειο θα ψήνονται φρέσκα τσουρέκια και θρακιώτικες πίτες, με την πρόταση να συμπληρώνουν ζεστά και κρύα σάντουιτες, σαλάτες, εποχιακές σούπες και διάφορες αλμυρές και γλυκές λιχουδιές καθώς και 230 ετικέτες ελληνικών κρασιών και 20 ετικέτες ελληνικής μικροζυθοποιίας.

Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο θα συναντά κανείς έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοπής κρεάτων σε συνεργασία με την Φάρμα Μπράλου, στον δεύτερο ένα εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο «Πόλκα Φροέλεν», στον τρίτο θα πραγματοποιούνται μαθήματα μαγειρικής από γνωστούς σεφ, ενώ ο τέταρτος θα φιλοξενεί διαφόρων ειδών εκδηλώσεις. Τα επίσημα εγκαίνια του καινούργιου πολυχώρου, που θα λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα, γνωρίζοντας μια μεγάλη γκάμα από ποιοτικά ελληνικά προϊόντα τόσο στο ελληνικό όσο και το ξένο κοινό, έχουν προγραμματιστεί για τις 21/9. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δούμε από κοντά.