Follow us

Τα Νερά Κρήτης ταξιδεύουν με τα νέα

Η ελληνική επιχειρηματικότητα βρίσκει διεξόδους στην κρίση εκεί που δεν το φαντάζεται κανείς. Πετυχημένο παράδειγμα, η συνεργασία δυο εντελώς διαφορετικών επιχειρήσεων…

Τα Νερά Κρήτης ταξιδεύουν με τα νέα

Και να που εφημερίδες, περιοδικά και άλλα έντυπα βρήκαν συνταξιδιώτες στις καθημερινές διαδρομές τους τα… Νερά Κρήτης! Η καινοτόμα επιχείρηση, που εκμεταλλεύεται τα νερά μιας από τις καθαρότερες πηγές των Λευκών Ορέων, συνεργάζεται τώρα με το μεγάλο πρακτορείο διανομής τύπου "Ευρώπη", χρησιμοποιώντας για τη διανομή των φιαλών της τα μέσα μεταφοράς του. Έτσι, τα Νερά Κρήτης, μέσω του τεράστιου δικτύου του πρακτορείου, που για τις ανάγκες της διανομής τύπου καλύπτει κάθε σπιθαμή της Ελλάδας, βρήκαν διανομή και στην τελευταία γωνιά ελληνικής γης! Η συνεργασία αυτή είναι ένα σαφές παράδειγμα του πώς η δημιουργικότητα και η σκέψη έξω από την πεπατημένη, δημιουργούν ευκαιρίες και νέα επιτυχημένα εμπορικά μοντέλα μέσα στην εποχή της οικονομικής κρίσης.

Τα Νερά Κρήτης ταξιδεύουν με τα νέα

Ο οικονομικός διευθυντής του "Ευρώπη" κ. Σπύρος Δουλφής δήλωσε στο αθηνοραμαumami.gr πολύ ικανοποιημένος από την κίνηση αυτή ενώ ήδη έχει δρομολογήσει και άλλες συνεργασίες σε αποκλειστική βάση με το πρακτορείο. "Πρόκειται για μια συνεργασία που δημιουργεί νέα δεδομένα στην ελληνική αγορά, κάνοντας προσβάσιμα τα προϊόντα ακόμα και στα μικρότερα σημεία όλης της χώρας", μας λέει. Μάλιστα, για να τιμηθεί η συνεργασία, κυκλοφορεί μια νέα σειρά φιαλών με την ονομασία Ευρώπη και το λογότυπο του πρακτορείου.

Τα Νερά Κρήτης -που, σημειωτέον, εξάγονται και σε 24 χώρες, μεταξύ των οποίων στην Κίνα- είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες εμφιάλωσης νερού στην ελληνική αγορά. Η προηγμένη τεχνογνωσία της έχει δημιουργήσει αναγνωρίσιμα καινοτόμα προϊόντα με νέα σχήματα, χρώματα, πώματα και ετικέτες στις φιάλες. Ποιος δεν έχει αγαπήσει τα Summer μικρά νεράκια με τα παλ χρώματα, την κρητική σειρά "Μινώταυρος" με ανάγλυφο στη φιάλη τον μυθικό χαρακτήρα και ετικέτα με θέμα τη μαντινάδα και ποιο παιδάκι δεν έχει χαρεί με τα πολύχρωμα μπουκαλάκια της σειράς Disney! Ακόμα, πολύ δημοφιλή έγιναν και τα εύχρηστα στη λαβή μπουκαλάκια της Sport Collection, ειδικά σχεδιασμένα για τους φίλους των σπορ.
Το συμπέρασμα είναι ότι οι καιροί ζητούν έξυπνες και εποικοδομητικές συνεργασίες σαν αυτήν και το ρητό "η ισχύς εν τη ενώσει" ποτέ δεν ήταν πιο επίκαιρο.