Follow us

San Pellegrino με γεύσεις φρούτων!

Το ελαφρώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό S.Pellegrino δίνει γεύση Ιταλίας στο καλοκαίρι μας με τη νέα σειρά premium αναψυκτικών σε τρεις γεύσεις…

San Pellegrino με γεύσεις φρούτων!

Είναι η πρώτη φορά που η εμβληματική ιταλική φίρμα, αγαπημένη σε όλο τον κόσμο, προσθέτει γεύσεις φρούτων στο φυσικά ανθρακούχο νερό της. Το αποτέλεσμα είναι δροσιστικά, ελαφρά αναψυκτικά, με ήπιες γεύσεις.
Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι περιέχουν λιγότερη ζάχαρη, λιγότερες θερμίδες και περισσότερο φυσικό χυμό. Πρωτοποριακές και οι συσκευασίες τους: είναι οι μοναδικές με φύλλο αλουμινίου που προστατεύει το στόμιο, για μεγαλύτερη υγιεινή (ναι, ακριβώς, για να τις πίνουμε άφοβα και από το κουτάκι).
Δοκιμάσαμε και τις τρεις γεύσεις και ξεχωρίσαμε το σανγκουίνι για τη γεύση φρεσκοστιμμένου ώριμου φρούτου, με τη χαρακτηριστική εκαφριά πικράδα του σανγκουινιού στο τελείωμα. Καλή γεύση πορτοκαλιού είχε και η πορτοκαλάδα, με το ανθρακικό να είναι σχετικά ήπιο και το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τη δροσιστική λεμονάδα που γευτήκαμε.
Τα αναψυκτικά της SanPellegrino τα βρίσκουμε στα καταστήματα της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος και σε περιορισμένο αριθμό επιλεγμένων σημείων.