Follow us

Perrier Extraordinaire σε summer mood

Καθώς η ζέστη μεγαλώνει, αυθόρμητα αναζητάμε φρεσκάδα και αναζωογόνηση…

Perrier Extraordinaire σε summer mood

Τι καλύτερο από ένα δροσερό φυσικό ανθρακούχο μεταλλικό νερό, που κλείνει, μέσα στις παιχνιδιάρικες φυσαλίδες του, εκρήξεις δροσιάς…Δεν είναι καθόλου τυχαίο που βρίσκεται στην πρώτη θέση των ανθρακούχων μεταλλικών νερών στον κόσμο. Η νέα του καμπάνια μας βάζει στον ασυνήθιστο και συναρπαστικό κόσμο του, ανεβάζοντας στροφές όχι μόνο της διάθεσης αλλά και του καλοκαιριού. Ανοίξτε ένα Perrier. Τι σας έρχεται στο μυαλό; Πάρτε μερικές γουλιές με κλειστά τα μάτια και σκεφτείτε. Εγώ, μεταφέρθηκα σε κρυστάλλινες πηγές, εκεί όπου ξεκινάει η μαγεία του και ένοιωσα να σκάνε κύματα δροσιάς. Είναι αλήθεια, ότι εύκολα μπορεί να προκαλέσει τη φαντασία! Με το που ανοίγεις το καπάκι, απελευθερώνονται οι φυσαλίδες με ένταση και ζωηράδα και απρόσμενα ξεσηκώνουν τις αισθήσεις. Κάτι παρόμοιο με την πρωτότυπη νέα καμπάνια του, όπου πολύχρωμα αερόστατα ανεβαίνουν με φόρα από την πηγή και φτάνουν γρήγορα στον αέρα, μεταφέροντας, όσο τρελό και αν ακούγεται, cheerleaders, λιοντάρια, σερβιτόρους, πυροτεχνουργούς, όλοι χαρούμενοι… και καθόλου τρελό τελικά. Ο κόσμος του Perrier είναι φαντασμαγορικός, γιατί μεταδίδει αυθόρμητη και φυσική φρεσκάδα.

Perrier Extraordinaire σε summer mood

Όταν το απολαμβάνεις, όλα μπορούν να συμβούν.
Γιατί, όμως, ο λόγος για το Perrier; Απλά, γιατί πέρα από την summer τρέλα που κουβαλάει, έχει μια μεγάλη ιστορία, που σφραγίζει την μοναδικότητα του. Οι φυσαλίδες του, ξεκίνησαν το ταξίδι τους το 1863 από τη Γαλλία , όταν ο Ναπολέων ΙΙΙ, ανέλαβε την εκμετάλλευση των διάσημων πηγών Bouillens, με το αναβλύζον νερό. Το 1898, το δικαίωμα των πηγών πέρασε στον Louis Eugene Perrier και για πρώτη φορά άρχισε να διατίθεται στον κόσμο. Από τότε, οι φυσαλίδες δεν σταμάτησαν ποτέ να χορεύουν! Σήμερα, το φυσικό αναψυκτικό ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της Nestlé Waters και κάνει τον γύρο σε περισσότερες από 150 χώρες.
Το φοβερό είναι, ότι παραμένει σύγχρονο και τολμηρό και πάντα ακολουθεί τις τάσεις της εποχής. Για να πάρετε μια γεύση, έχει συνδεθεί με κορυφαία καλλιτεχνικά και αθλητικά δρώμενα, όπως το Roland Garros, και με μυθικές προσωπικότητες όπως τον κορυφαίο καλλιτέχνη του 20ου αιώνα Andy Warhol, ο οποίος έδωσε στο Perrier την Pop Art διάστασή του το 1983. Μέχρι σήμερα, το Perrier συνεχίζει να εμπνέει και να δημιουργεί, να προκαλεί και να παρακινεί, πάντα με ιδιαίτερη αισθητική και πρωτοπορία, ταυτόσημο του έντονου χαρακτήρα του.

Το μυστικό είναι η υπόγεια διαδρομή που πραγματοποιεί στην πηγή, όπου εμπλουτίζεται με μεταλλικά στοιχεία και με φυσικές έντονες φυσαλίδες. Αυτός ο οργανοληπτικός χαρακτήρας είναι το δυνατό του χαρτί στις μείξεις, καθώς η φυσική του σύνθεση ενισχύει τα αρώματα των spirits. Δίνοντας πάλι δυναμικά το παρών, παίζει πολύ δυνατά στη νέα τάση του mixing και αποτελεί βάση για πολλά διάσημες sparkling συνταγές, όπως τα Whisper, Gin Fizz, Cobblers, Spritzers και Mojito. Οι bartenders πειραματίζονται μαζί του σε πολλές ευρηματικές καλοκαιρινές προτάσεις -κάτι που μπορείτε να κάνετε εύκολα και εσείς. Ταιριάζει ιδανικά με ginger, αγγούρι και φρέσκους χυμούς. Δοκιμάστε τους εύκολους συνδυασμούς ή, ακόμα πιο γρήγορα και απολαυστικά, σερβίρετε παγωμένο στους 12 βαθμούς χωρίς πάγο, με μια φέτα λεμόνι.