Follow us

e-Fresh.gr: σούπερ μάρκετ… ένα κλικ μακριά

Το e-Fresh.gr ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που κάνουμε τα ψώνια μας στο σούπερ μάρκετ, όχι μόνο με τις on line αγορές, αλλά και με μια σειρά καινοτομίες, ειδικές προσφορές και σύστημα επιβράβευσης πελατών.

e-Fresh.gr: σούπερ μάρκετ… ένα κλικ μακριά

Ποιος δεν θα ‘θελε να μπορούσε να αποφύγει την εβδομαδιαία -τουλάχιστον- ταλαιπωρία του super market, με την αναζήτηση θέσης parking, τις βόλτες από διάδρομο σε διάδρομο, συχνά και σε διαφορετικούς ορόφους, για τη συλλογή των προϊόντων, την αναμονή στην ουρά για το ταμείο και το κουβάλημα όλων των σακούλων στο αμάξι και από εκεί στο διαμέρισμα; Το e-Fresh ήρθε να εκπληρώσει αυτήν ακριβώς την επιθυμία για αξιόπιστες καθημερινές on line αγορές. Πρόκειται για ένα δικτυακό super market, που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες τη λειτουργία του και με μια σειρά καινοτομίες σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο που το καταναλωτικό κοινό της Αθήνας κάνει τα καθημερινά του ψώνια.

e-Fresh.gr: σούπερ μάρκετ… ένα κλικ μακριά

Στο e-Fresh.gr οι πελάτες έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα από 10.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, επώνυμα, αλλά και από μικρότερους, τοπικούς και βιολογικούς παραγωγούς, τα οποία μπορούν να παραδοθούν στο χώρο τους μέσα σε λίγες ώρες. Ό,τι χρειάζεται ένα νοικοκυριό σε καθημερινή βάση, από φρέσκα φρούτα, λαχανικά, κρέατα και γαλακτοκομικά, μέχρι βρεφικά είδη, απορρυπαντικά, τροφές κατοικιδίων, ακόμη και μικρές ηλεκτρικές συσκευές είναι διαθέσιμα. Καθημερινά γίνονται και ειδικές προσφορές, για τις οποίες ενημερωνόμαστε από την κεντρική ιστοσελίδα. Οι αγορές γίνονται ηλεκτρονικά, με δυνατότητα πληρωμής είτε με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή με μετρητά κατά την παράδοση. Ακόμη, στο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα βρίσκουμε και εκατοντάδες συνταγές, των οποίων τα υλικά είναι έτοιμα να μπουν στο εικονικό «καλάθι» μας!

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι τα προϊόντα μεταφέρονται σε ειδικά φορτηγά με χώρους ψυγείου και κατάψυξης, ώστε να φτάνουν ολόφρεσκα στην πόρτα μας και ότι η παραγγελία μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη και μέσα σε 2 ώρες από την υποβολή της.
Επίσης, εξυπηρετούνται παραγγελίες από μόλις 25 ευρώ και άνω, ενώ για ποσό άνω των 55 ευρώ η παράδοση είναι δωρεάν. Διαθέτουν και σύστημα επιβράβευσης, όπου για κάθε 200 πόντους που συγκεντρώνουν οι πελάτες του, λαμβάνουν επιστροφή 7 ευρώ.
Κάντε μια επίσκεψη στο www.e-fresh.gr για να διαπιστώσετε πώς τα ψώνια που χρειαζόμαστε γίνονται πολύ πιο εύκολα, γρήγορα και σε χαμηλότερες, όπως λένε, τιμές. Στο κάτω-κάτω, είναι και θέμα συνήθειας...

www.e-fresh.gr, τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών: 211 990 1000 (Δευτ.-Παρ. 9π.μ.-9μ.μ., Σάβ.10π.μ.-6μ.μ.)