Follow us

Αστέρια ποιότητας για τα μέλια Melira

Η Melira, μελισσοκομική μονάδα με μακρυά παράδοση στη βόρεια Εύβοια, έχει γίνει γνωστή για τα μοναδικά μονοποικιλιακά της μέλια -10 μονοποικιλιακά μέλια από όλη την Ελλάδα…

Αστέρια ποιότητας για τα μέλια Melira

Και όχι μόνο. Πειραματίζεται επιτυχημένα και με τις προσμίξεις τους με τα άλλα προϊόντα της μέλισσας, τη γύρη, την πρόπολη και τον βασιλικό πολτό, ακόμα και με κάποιες υπερτροφές. Θα λέγαμε ότι έχει μελετήσει βαθιά το θέμα "μέλι και προϊόντα μέλισσας", έτσι, ώστε να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες και τις ιδιότητες που προσφέρει. Στη γκάμα της συναντάμε ιδιαίτερες, σπάνιες γεύσεις, που ξεφεύγουν από τα γνωστά και προσφέρουν, εκτός από τη γευστική εμπειρία, και υψηλή διατροφική αξία. Οι συνδυασμοί των μελιών με μοναδικές ποικιλίες γύρης εκλεκτών ανθοφοριών καταλήγουν σε πραγματικά ελιξήρια.
Πρόσφατα, διακρίθηκαν δυο προϊόντα της με Superior Taste Award 2016 από το έγκυρο International Taste & Quality Institute των Βρυξελλών, όπου τα προϊόντα κρίνονται από διακεκριμένους γευσιγνώστες. Με τρία αστέρια διακρίθηκε το μέλι με κανέλα και βασιλικό πολτό (βαθμολογία πάνω από 90/100 - εξαιρετική γεύση) και με δυο αστέρια το μέλι ερείκης (βαθμολογία από 80-90/100 - αξιοσημείωτη γεύση).

Αστέρια ποιότητας για τα μέλια Melira

Ανάμεσα στα ιδιαίτερα μέλια βρίσκουμε μέλι αγριοβελανιδιάς, ευκαλύπτου, γλυκάνισου, μέλια από βότανα (ρίγανης, φασκόμηλου, θυμαριού, μέλι αρωματικών βοτάνων), μέλι φλαμουριάς, μέλι λεμονιάς. Μπείτε στο www.melirahoney.gr για μια πολύ γλυκιά περιήγηση.

Melira Π.Π. Γερμανού & Ευαγγελιστρίας Ασπρόπυργος τηλ. 210 5577974