Follow us

Coffee brake με specialty καφέδες, στο φεστιβάλ Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις!

Ο καφές θα παίζει σε ψηλές συχνότητες το τριήμερο 10-12 Ιουνίου στην Τεχνόπολη, με αποκορύφωμα ένα χαρμάνι φτιαγμένο ειδικά για το φεστιβάλ!

Coffee brake με specialty καφέδες, στο φεστιβάλ Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις!

…Γι' αυτό, θα φροντίσει μια εξειδικευμένη ελληνική εταιρεία specialty καφέδων, η Coffeedence Specialty House, η οποία προμηθεύεται επιλεγμένους πράσινους κόκκους καφέ single origin, τους καβουρδίζει και δημιουργεί τα μοναδικά της χαρμάνια. Τι ακριβώς, λοιπόν, θα απολαύσουν οι λάτρεις του καφέ στην Τεχνόπολη;

Δοκιμάζουμε Harmony

Ένα χαριτωμένο καφενείο, όπου θα μπορεί κανείς να επιλέξει από την ποικιλία εξαιρετικών καφέδων της Coffeedence. Εκεί, θα σερβίρεται και ο "Harmony", ο tailor made καφές που δημιούργησαν οι baristas της φίρμας, ειδικά για το Φεστιβάλ μας, για να τον απολαύσετε σαν espresso ή cappuccino. Tο μοναδικό του blend αποτελείται από 4 καφέδες single origin από Κεντρική και Λατινική Αμερική, Ασία και Αφρική. Στη μύτη, θα εντοπίσετε αρώματα φρούτων, αμυγδάλου και φρεσκοψημένου μπισκότου βουτύρου. Στο στόμα, είναι γεμάτος, γλυκός, έντονος, με νότες σοκολάτας γάλακτος που δένουν αρμονικά με μια υπόνοια κερασιού. Επίγευση μαλακή και μεγάλη, με τη δροσιά που χαρίζει η οξύτητα: ένας specialty καφές που θα συζητηθεί!

Ένα Coffee Stage για μικρούς και μεγάλους

Coffee brake με specialty καφέδες, στο φεστιβάλ Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις!

Ο specialty espresso αγαπάει το παγωτό! Τα παγωτά της οικογένειας Βάρσου θα συναντήσουν τους specialty coffees της Coffeedence. Ο ονειρεμένος συνδυασμός σε μια γευσιγνωσία που θα μας μάθει να τα απολαμβάνουμε ιδανικά. Ελάτε να δοκιμάσετε και να βαθμολογήσετε, το Σάββατο 16.00-17.00 ή 17.00-18.00.

Γίνε Coffee Specialist και μάθε να ξεχωρίζεις, να φτιάχνεις και να απολαμβάνεις στο σπίτι ποιοτικό καφέ. Ο ειδικός γευσιγνώστης Στάθης Παναγουλάκος θα μας τα μάθει όλα: από τα πιο βασικά, όπως τι είναι οι μονοποικιλιακοί καφέδες, ως τον ρόλο του κλίματος στην ποιότητα και τη γεύση του καφέ και πολλά ακόμα. Θα ακολουθήσει διάλογος και απαντήσεις στις απορίες σας (Σάββατο 13.00-14.00).

Αλχημείες γεύσεων και αρωμάτων, cocktail καφέ και Liqueur. Η Roots με τα εκλεκτά αλκοόλ της και η Coffeedence, σ' ένα ξεχωριστό σεμινάριο από τον barista trainer Nikos Kalafatis σε συνεργασία με έναν bartender. Oι θεατές θα βαθμολογήσουν το καλύτερο κοκτέιλ! Espresso martini, Cold Brew-Masticha, Colombian Sunrise with Herbal &Tentura… Σάββατο και Κυριακή, 19.00-20.00.

Κι ένα εργαστήριο για τους μικρούς μας φίλους με τίτλο: «Μικροί Σοκολατοποιοί», όπου τα παιδιά παίζοντας θα μάθουν να φτιάχνουν μόνα τους Σοκολάτα ρόφημα και κρύα σοκολάτα στο σπίτι, την Κυριακή 12:00-13:00.

Ν.Γ.