Follow us

Αναψυκτικά με συνταγή… Giagiamas

Λεμονάδα, ροδακινάδα και καρπουζάδα σερβιρισμένα σε βαζάκι-ποτήρι, με τα κομμάτια των φρούτων ευδιάκριτα…

Αναψυκτικά με συνταγή… Giagiamas

Τα αναψυκτικά Gia… giamas δεν περιέχουν γλουτένη (ενισχυτικό γεύσης), είναι χωρίς συντηρητικά και χωρίς γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες και παρασκευάζονται μόνο από φρούτα επιλεγμένων φρουτοπαραγωγών της Σάμου και ολόκληρης της Ελλάδας. Αυτά είναι τα παραδοσιακά αναψυκτικά Gia…giamas, μιας οικογενειακής επιχείρησης. Περιέχουν ελάχιστη ζάχαρη και γίνονται με ειδική επεξεργασία, που διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων. Η ονομασία συνδέεται με τη συνταγή τους, που είναι της γιαγιάς Μαρίκας και αναδύει το άρωμα μια άλλης εποχής, αυτής των παιδικών χρόνων των ιδιοκτητών. Από τότε είχαν στα σχέδιά τους την παραγωγή υψηλού επιπέδου συμπυκνωμένων φυσικών χυμών φρούτων.

Αναψυκτικά με συνταγή… Giagiamas

Τα αναψυκτικά Gia… giamas είναι ελαφρώς συμπυκνωμένα. Η φιάλη τους συνοδεύεται από γυάλινο βαζάκι-δοσομετρητή, που σου επιτρέπει να δεις πόσο νερό ή σόδα θα προσθέσεις. Η κάθε φιάλη δημιουργεί 25 ποτήρια αναψυκτικού, κάτι που κάνει το προϊόν ιδανικό για μεγάλες συγκεντρώσεις και πάρτι, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.
Μπορούμε να τα προμηθευτούμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, ενώ είναι τοποθετημένα και σε επιλεγμένα σημεία σε καφετέριες, μπαρ, μαγαζιά street food και σε ξενοδοχειακά εστιατόρια και μπαρ όλης της χώρας.

Cup stories ltd, Λυκούργου Λογοθέτη 126, Καρλόβασι Σάμου, τηλ. 22730 34009, www.cupstories.com.gr