Follow us

Ελληνικό το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό του κόσμου

Το νερό Θεόνη προέρχεται από τις αναβλύζουσες πηγές της Γκούρας, που βρίσκονται σε υψόμετρο πάνω από χίλια μέτρα, στο δάσος «Βατσουνιάς» του νομού Καρδίτσας.

Ελληνικό το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό του κόσμου

Οι φυσικές (με αρτεσιανό νερό) πηγές της Γκούρας τροφοδοτούν με πόσιμο νερό τους κατοίκους της Βατσουνιάς και ένα μέρος αυτού του νερού εμφιαλώνεται από την ΑΗΒ Γκρουπ Α.Ε. με την ονομασία Θεόνη, το όνομα της νεράιδας των πηγών της περιοχής.
Ο Οργανισμός γευσιγνωσίας «Berkeley Springs» είναι ο μακροβιότερος διεθνής αναγνωρισμένος διαγωνισμός νερού στον κόσμο, που διεξάγεται στη δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 100 από πολλές χώρες, αλλά και 21 πολιτείες των ΗΠΑ, κι αυτό κάνει τη βράβευση του «Θεόνη» ακόμη πιο σπουδαία.
Η ΑΗΒ Γκρουπ Α.Ε. είναι μια 100% ελληνική εταιρεία, που μπήκε δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρείας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης, σε μία μονάδα αυστηρών προδιαγραφών, που σέβεται το περιβάλλον.