Follow us

Gea bakery: αρτοποιήματα gluten free

Το ρεύμα των gluten free προϊόντων αφορά πολλούς, αλλά εδώ το ενδιαφέρον αγγίζει όλους: μόνο φυσικά συστατικά, κανένα χημικό συντηρητικό ούτε GMO -και ψωμί που έρχεται στο σπίτι την ημέρα που φτιάχνεται…

Gea bakery: αρτοποιήματα gluten free

Σας συστήνουμε την Gea Bakery, μια μονάδα προϊόντων αρτοποιίας χωρίς γλουτένη και συντηρητικά, που έχει σαν στόχο τη φυσική, υγιεινή διατροφή, ενώ συγχρόνως δίνει βάση και στη γεύση των παρασκευασμάτων της. Διάφοροι τύποι ψωμιού και άλλα αρτοποιήματα, πιστοποιημένα 100% ελεύθερα γλουτένης, χωρίς ζωικά λίπη, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και χημικά συντηρητικά. Τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιούν στη Gea είναι το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, το άμυλο φακής, πατάτας και καλαμποκιού και σπόροι, όπως ο κολοκυθόσπορος και ο ηλιόσπορος, σάκχαρα φρούτων. Αλλά και στα προϊόντα ζαχαροπλαστικής (κέικ, κουλουράκια, μάφινς, μαντλέν, μπισκότα κλπ) τα υλικά είναι επιλεγμένα: φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης, σοκολάτα Callebaut κλπ. Όλα τα συστατικά των προϊόντων είναι φυσικά.Η γεύση των ψωμιών είναι ιδιαίτερη, μεστή και γεμάτη, πιο φυσική, και δεν θα λέγαμε πως μοιάζει με των κοινών ψωμιών. Η Gea την ονομάζει Mediterranean taste και την έχει συνδέσει με το όνομά της.

Gea bakery: αρτοποιήματα gluten free

Ακριβώς επειδή δεν περιέχουν συντηρητικά, μπορούν να διατηρηθούν λίγες μέρες από τη στιγμή που θα ανοιχθεί η συσκευασία, χωρίς να χάσουν τη γεύση τους και την υφή τους. Κάποιος που δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το θέμα "gluten free", θα τα αγόραζε επειδή είναι υγιεινά και -ειδικά τα ψωμιά- επειδή ταιριάζουν πολύ για σνακ, σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα. Πρέπει να σημειώσουμε ότι στη μονάδα παραγωγής της Gea διαχειρίζονται μόνο συστατικά χωρίς γλουτένη, κάτι που εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια σε όσους το έχουν ανάγκη. Άλλωστε, γι αυτό επέλεξαν το όνομα Gea, που παραπέμπει στη Μητέρα Γη (Γαία).

Δοκιμάσαμε…

  • Πολύσπορο φρατζολάκι σε φέτες, με ευχάριστα αρώματα μαγιάς και σπόρων, στιβαρό και μεστό. Ιδανικό και για ανοιχτά σάντουιτς ή καναπεδάκια με αλλαντικά, τυρί, κάποιο άλειμμα, γιατί δεν λασπώνει.
  • Ασπρο φρατζολάκι σε φέτες με παρόμοια χαρακτηριστικά και Ψωμί για Τοστ, που τα φανταστήκαμε ακόμα καλύτερα ψημένα.
  • Κέικ βανίλιας, με έντονο άρωμα βανίλιας, αρκετά γλυκό και με γεύση κλασική.
  • Madeleines (αφράτα κουλουράκια φόρμας) με γεύση και άρωμα λεμονιού, σχετικά υγρά, νόστιμα.
  • Cookies κανέλας, τραγανά, πολύ ευχάριστα στο στόμα, με ωραία αίσθηση κανέλας.

Υπάρχουν, ακόμα, κέικ κακάο, μάφινς, cookies κακάο με κομματάκια σοκολάτας ή λευκής σοκολάτας και γαλέτα. Από τα ψωμιά, θα βρείτε και φρατζολάκια ολόκληρα αλλά και φρυγανιές.

Στο www.geabakery.gr κάνετε τις παραγγελίες σας on line.

Gea Bakery, Αγίου Αθανασίου 54 Άνοιξη Αττικής τηλ. 210 8141469