Follow us

Μελένιες Nature bars "0% όλα"

Μια γερή δαγκωματιά στη nature bar της Corn' n Roll είναι η αρχή του τέλους της, το οποίο επέρχεται σε δευτερόλεπτα. Ξεπεράστε την απλή συσκευασία της, που δεν σου γεμίζει το μάτι αρχικά, επιβεβαιώνοντας την παροιμία "τα ράσα δεν κάνουν τον παπά". Οι μπάρες είναι πραγματικά υπέροχες, δεν τους αντιστέκεσαι.

Μελένιες Nature bars "0% όλα"

Επιπλέον, είναι και προσεγμένες μέχρι λεπτομέρειας: το 0% αφορά τη ζάχαρη, τη γλουτένη, τη σόγια, τη λακτόζη, το αλάτι, και βέβαια, δεν περιέχουν συντηρητικά. Είναι χειροποίητες, με κύρια συστατικά το μέλι, το καλαμπόκι βιολογικής καλλιέργειας, τη βρώμη, χυμό λεμονιού, στα οποία προστίθενται φρέσκοι ξηροί καρποί, super foods, ξερά και φρέσκα φρούτα, εκχυλίσματα βοτάνων και ιδιαίτερα αποστάγματα. Οι αφράτες μπάρες κυκλοφορούν σε πέντε μελετημένες εκδοχές, όλες πλούσιες σε υλικά και γεύση, που παρασκευάζονται με ήπια θερμική επεξεργασία. Δεν σε απογοητεύει καμμία. Μας άρεσε πολύ εκείνη με βρώμη, μέλι, σουσάμι, κολοκυθόσπορο, καρύδια, κάσιους, αμύγδαλα, λιναρόσπορο, κράνμπερι, μύρτιλα, σταφίδες, γκότζι μπέρι, αλλά κι εκείνη με αφράτο καλαμπόκι, φρέσκο χυμό λεμονιού, κράνμπερι, μέλι και κανέλα. Αποτελούν σημαντική πηγή φωσφόρου, ελαίων και φυτικών ινών, πέρα από τις άπειρες βιταμίνες και τα άλλα γνωστά που μας κάνουν καλό.

Μελένιες Nature bars "0% όλα"

Αλλά στην Corn' n Roll φτιάχνουν και μπάρες… "sur mesure" ήτοι, στα μέτρα και στα γούστα μας: επιλέγετε τα συστατικά που θέλετε και έχει ανάγκη ο οργανισμός σας και παρασκευάζουν τη δική σας μπάρα, κλεισμένη αεροστεγώς σε πρακτική συσκευασία. Και, ακόμα, επάνω συσκευασία μπορεί να τυπωθεί όποιο μήνυμα ή ευχή ζητήσετε, για ένα προσωπικό δώρο σε φίλους σας ή για να το βλέπετε στο γραφείο και να σας ανοίγει η καρδιά…
Και λίγα, που αξίζει να ξέρετε για την εταιρεία: η Corn ‘n Roll δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του 3ου Κύκλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Υπουργείου Ανάπτυξης, μετά από αξιολόγηση και κατάταξη του επιχειρηματικού σχεδίου της στην πρώτη θέση, στο Νομό Αττικής.

Αντικείμενο της δραστηριότητάς της αποτελεί η ανάπτυξη καινοτόμων οργανικών-βιολογικών, λειτουργικών και συμβατικών προϊόντων με βάση το καλαμπόκι. Τα προϊόντα καλαμποκιού (γιατί σημαντικό προϊόν της είναι και το ποπ κορν σε διάφορες γεύσεις), παράγονται καθημερινά από 100% μη μεταλλαγμένο καλαμπόκι και αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες. Μεγάλο, μάλιστα, ποσοστό του καλαμποκιού προέρχεται από ελληνικούς αγρούς, οι οποίοι καλλιεργούνται με τα συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, Agro 2.1. και 2.2. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο διαχείρισης τροφίμων HACPP και έχει έγκριση για την παραγωγή και διακίνηση βιολογικών προϊόντων από το φορέα ελέγχου και πιστοποίησης ΔΗΩ.

Corn' n Roll, εκθετήριο Περγάμου 30, Αιγάλεω, τηλ. 210 5900999 www.cornandroll.com