Follow us

Κερδίστε 1 απ' τα 3 αντίτυπα του νέου βιβλίου «Στην κουζίνα των γεύσεων» της Ερμιόνης Τυλιπάκη, με απλές και γρήγορες συνταγές.

Το «Στην κουζίνα των γεύσεων», που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός, είναι το πρώτο βιβλίο της food blogger Ερμιόνης Τυλιπάκη, στο οποίο μας ξεναγεί στη δική της κουζίνα, με απλές και γρήγορες συνταγές. Χρησιμοποιεί υλικά που μπορούμε να προμηθευτούμε εύκολα και οι προτάσεις της καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις. Από ιδιαίτερα πρωινά, σνακ και προτάσεις για το καθημερινό τραπέζι, μέχρι ευφάνταστα πιάτα για το Σαββατοκύριακο, γλυκά που ενθουσιάζουν και ιδέες για πάρτι.

Κερδίστε 1 απ' τα 3 αντίτυπα του νέου βιβλίου «Στην κουζίνα των γεύσεων» της Ερμιόνης Τυλιπάκη, με απλές και γρήγορες συνταγές.

Η Ερμιόνη Τυλιπάκη είναι σύζυγος, μαμά, εργαζόμενη και food blogger. Από το 2011 επιμελείται του blog “The one with all the tastes”, όπου προτείνει εύκολες συνταγές, απλές ως προς τα υλικά και την εκτέλεση, αλλά πρωτότυπες. Συνταγές της δημοσιεύονται και στο ηλεκτρονικό περιοδικό Cook Craft Create. Αγαπημένα της χόμπι στον ελεύθερο χρόνο της είναι να παρακολουθεί σεμινάρια μαγειρικής, να ενημερώνεται για τις τελευταίες τάσεις στο food styling και στη φωτογράφηση φαγητών από βιβλία και το διαδίκτυο.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το βιβλίο καθώς και τρεις ενδεικτικές συνταγές εδώ.

Αν θέλετε να κερδίσετε 1 από τα 3 αντίτυπα του βιβλίου που θα κληρωθούν, κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook και θα μπείτε αυτόματα στην κλήρωση.


Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσω του αθηνόραμα Umami, αλλά και με ανακοίνωση και προσωπικό μήνυμα στο facebook.

Οι 3 τυχερές που έκαναν like, κληρώθηκαν και κερδίζουν από 1 αντίτυπο του βιβλίου είναι οι:

1. Γεωργία Φωτιάδου

2. Σοφία Δαρόγλου

3. Μαριαλένα Χατζηιωαννίδη

και θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στο facebook για τον τρόπο με τον οποίο θα παραλάβουν το δώρο τους.