Follow us

Κάντε μια πρόταση για ένα καλύτερο Umami και κερδίστε 13 μοναδικά προϊόντα!

Κερδίστε 13 μοναδικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που ήταν υποψήφια για βραβείο συσκευασίας ή βραβείο καινοτομίας στο φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις – Άνοιξη 2014».

Κάντε μια πρόταση για ένα καλύτερο Umami και κερδίστε 13 μοναδικά προϊόντα!

Η συμμετοχή σας στον προηγούμενο διαγωνισμό μας (όπου κληρώθηκαν 16 εξαιρετικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που βραβεύτηκαν ή ήταν υποψήφια για βραβείο συσκευασίας ή βραβείο καινοτομίας στο φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις – Άνοιξη 2014») ήταν πολύ ενθουσιώδης, κι αυτό μας οδηγεί βέβαια σε ένα νέο διαγωνισμό, με βραβείο πάλι μια σειρά με εκλεκτά προϊόντα από τους παραγωγούς του ανοιξιάτικου φεστιβάλ της Τεχνόπολης, έτσι ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε έναν ακόμη τυχερό να τα απολαύσει.

H ομάδα του Umami αναζητά διαρκώς τρόπους για να το κάνει καλύτερο και όπως το θέλετε. Σ' αυτό, θα μας βοηθήσετε εσείς! Για να λάβετε, λοιπόν, μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε like στις σελίδες του αθηνόραμα Umami και του Ελλάδα, Γιορτή – Γεύσεις Αθηνόραμα στο facebook και επιπλέον να μας πείτε με ένα σχόλιο τι θα θέλατε να περιέχει ακόμη το Umami για να γίνει πιο ενδιαφέρον για εσάς.

Τα 13 μοναδικά προϊόντα που θα κληρωθούν αυτή τη φορά είναι:

-Λικέρ περγαμόντο «Κάστρο», Χάχαλη.
- Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο «Elaias Topos»
- Δύο φιάλες κρασιού Κτήμα Κοκοτού, σε ειδική συσκευασία δώρου.
- Άγρια αγκινάρα σε βάζο «Arteat»
- Ελιές μηλένιες, «Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου»
- Chutney με κόκκινη πιπεριά και τζίντζερ «Chef Stories»
- Μουστάρδα με μέλι «Kalamata Papadimitriou»
- Fresh carrot tahini spread «Γεωδή»
- Μαρμελάδα λεμόνι «Πυλιακή Γη»
- Κουλουράκια με βουβαλίσιο γάλα «Γεύσις Άρωμα Παράδοσης»
- Ούζο Ματαρέλλη
- Μπίρα Volcan White
- Παξιμάδια λαδιού Κυθήρων «Naturally Greek»

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25/6/2014 και ο νικητής θα ανακοινωθεί την Τρίτη 1 Ιουλίου και μέσω του www.athinorama.gr/umami αλλά και με προσωπικό email.

Η τυχερή του διαγωνισμού είναι η Ειρήνη Καρρά και θα ειδοποιηθεί και μέσω email αλλά και facebook για τον τρόπο που θα παραλάβει τα δώρα της.