Υλικά
2 μπουτάκια από κατσικάκι ξεκοκαλισμένα Υλικά (για 15 μερίδες)
100 γρ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε ροδέλες
αλάτι, πιπέρι
Για το σερβίρισμα
½ κ. γιαούρτι στραγγιστό
κεφαλοτύρι τριμμένο
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο c.
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας, το βάζουμε σε ταψί και σκορπάμε επάνω τις ροδέλες του σκόρδου.
Σκεπάζουμε με λαδόκολλα και μετά με αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε για 2 ώρες.
Ξεφουρνίζουμε, αφήνουμε το κρέας να ξεκουραστεί για 10 λεπτά και χωρίζουμε σε μερίδες.
Σκεπάζουμε με γιαούρτι και τυρί τριμμένο και ξαναβάζουμε στον φούρνο για 2-3 λεπτά να ροδίσει.