Υλικά
ΓλυστρίδαΥλικά
Ελαιόλαδο
Ξύδι από λευκό κρασί
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τη γλυστρίδα, την πλένουμε και την ζεματίζουμε σε βραστό νερό για 5 δευτερόλεπτα.
Τη στραγγίζουμε, τη ρίχνουμε αμέσως και παγωμένο νερό, στραγγίζουμε πάλι καλά, τη βάζουμε σε γυάλινο μπολ και τη σκεπάζουμε με ελαιόλαδο και λίγο ξύδι.
Την αφήνουμε ένα 24ωρο εκτός ή εντός ψυγείου ανάλογα με τη θερμοκρασία, πριν την καταναλώσουμε σαν μεζέ μαζί με ούζο.