Υλικά
1 αβοκάντοΥλικά
2 σφιχτές ντομάτες
1 κρεμμύδι
2 κ.σ. χυμός λάιμ
½ κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. κόλιαντρο
1 μικρή καυτερή πιπεριά
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε το αβοκάντο και βγάζουμε το κουκούτσι.
Το κόβουμε σε κυβάκια 1 εκ.
Πλένουμε και ξεσποριάζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε κυβάκια 1 εκ. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Μεταφέρουμε όλα τα υλικά σε μπολ.
Χτυπάμε καλά το λάιμ με το ελαιόλαδο και το αλάτι και προσθέτουμε το κόλιανδρο πλυμένο και ψιλοκομμένο και την καυτερή πιπερίτσα.
Ακατεύουμε προσεκτικά το ντρέσινγκ στη salsa.
Αφήνουμε να μείνει 2 ώρες πριν σερβίρουμε ώστε να αναμιχθούν οι γεύσεις.