Υλικά
2 κ.σ. μουστάρδα τύπου DijonΥλικά
4 κ.σ. κόκκινο ξύδι
2 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού
1 κ.σ. μέλι
2 πορτοκάλια
½ φλ. ελαιόλαδο
αλάτι, χοντροκοπανισμένο μαυροπίπερο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια, βγάζουμε και τις εσωτερικές λευκές μεμβράνες και τους σπόρους και τα κόβουμε σε κομμάτια ½ εκ.
Τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε τα κομμάτια του πορτοκαλιού.
Τα σωτάρουμε για λίγο ανακατεύοντας ελαφρά, προσθέτουμε τη μουστάρδα και «σβήνουμε» με το ξύδι.
Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού, το πιπέρι και το μέλι.
Ανακατεύουμε και περιχύνουμε μπριζόλες ή άλλο ψητό κρεατικό.