Υλικά
Υλικά για 4 άτομα
500 γρ. φιλέτο γαλοπούλας
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
2 κολοκυθάκια
8 τοματίνια
2 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
1 κ.γ. θυμάρι
1 κ.γ. ρίγανη
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Χτυπάμε σ' ένα μπολ το ελαιόλαδο με το λεμόνι, τη μουστάρδα, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι.
Κόβουμε το κρέας σε κύβους πλευράς 2 εκ.
και το βάζουμε στη μαρινάδα για 30'-1 ώρα.
Εν τω μεταξύ, κόβουμε τις πιπεριές σε τετράγωνα κομμάτια και τα κολοκυθάκια σε φετάκια του 1 εκ.
και τα λαδώνουμε ελαφρώς.
Περνάμε το κρέας σε (μουλιασμένα από πριν σε νερό) ξύλινα σουβλάκια εναλλάξ με τα λαχανικά.
Ψήνουμε σε τηγάνι με αυλάκια, στο γκριλ του φούρνου ή στη σχάρα στα κάρβουνα επί 5'-6' κάθε πλευρά.
Συνοδεύονται από λευκό ρύζι.