Υλικά
Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου ανοιγμένα στα δύο
4 αραβικές πιτούλες ή 4 τορτίγια
4 κ. σ. πέστο βασιλικού (σπιτικό ή έτοιμο)
4 λιαστές ντομάτες (όχι σε ελαιόλαδο) κομμένες σε λωρίδες
1/2 ματσάκι ρόκα, καλά πλυμένη και στεγνωμένη
Παρασκευή
Χτυπάμε τα στήθη του κοτόπουλου με τον μπάτη του κρέατος, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε στο γκριλ.
Μόλις κρυώσουν λίγο τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.
Αλείφουμε τις πιτούλες με το πέστο, στρώνουμε στην καθεμία από μερικές λωρίδες ντομάτας και κοτόπουλου, προσθέτουμε τη ρόκα και τυλίγουμε την πιτούλα σε ρολό.
Μπορούμε να τις κόψουμε διαγωνίως σε μικρότερα κομμάτια ή να τις χρησιμοποιήσουμε ως ατομικές μερίδες. Θ.Τ.