Υλικά
350 γρ. φιλέτο χοιρινό, κομμένοΥλικά
500 γρ. αγκινάρες από κονσέρβα, ή κατεψυγμένες, κομμένες
2 κρεμμύδια, κομμένα
25 γρ. ελαιόλαδο
150 ml κρέμα γάλακτος light
μαϊντανό
λίγο αλατοπίπερο
4 μερίδες/300 θερμίδες
Εκτέλεση
Σωτάρετε στο τηγάνι το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο για 2 λεπτά.Βάζετε το χοιρινό και συνεχίζετε να σωτάρετε για 10 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας συχνά.Προσθέτετε τις αγκινάρες και τις αφήνετε να βράσουν για 2 λεπτά.Pίχνετε την κρέμα γάλακτος, το μαϊντανό και αλατοπιπερώνετε.Σιγοβράζετε για άλλο 1 λεπτό ώσπου να δέσει η σάλτσα και σερβίρετε το χοιρινό ζεστό.Διατροφικά στοιχεία:Βιταμίνη CΦυτικές ίνεςΠρωτεΐνες