Υλικά
υλικά
1 ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
ΧΥΜΟΣ από 4-5 ΛΕΜΟΝΙΑ
ΗΛΙΕΛΑΙΟ
ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ
τρόπος παρασκευής
Σε μια κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά βάζουμε λίγο ηλιέλαιο, ρίχνουμε το κρεμμύδι και όταν πάρει χρώμα, ρίχνουμε το χοιρινό, το αφήνουμε να βγάλει τα υγρά του και να ροδίσει και προσθέτουμε περίπου 2 λίτρα νερό. Το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά.
Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το λεμόνι.
Αφήνουμε να βράσει καλά και να δέσει η σάλτσα.Εάν στο τέλος είναι πολύ αραιή, δένουμε με λίγο κορν φλάουρ αραιωμένο σε κρύο νερό.Συνοδευτικά, μπορούμε να σερβίρουμε με ρύζι