Υλικά
υλικά
300 γρ. φρέσκια μυζήθρα ή ανθότυρο ή άλλο παρόμοιο χλωρό τυρί
1 κ.σ. φρέσκο δυόσμο
1 κ.γ. φρέσκια ρίγανη
λίγη μαντζουράνα
1/2 σκ.σκόρδο λυωμένη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
ξύσμα από 1/2 λεμόνι ή λάιμ
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
παρασκευή
Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μέχρι να γίνει μιά λεία κρέμα.
Την αφήνουμε στο ψυγείο σκεπασμένη γιά μία ώρα τουλάχιστον πριν το σερβίρισμα.
Τη σερβίρουμε με φρέσκα λαχανικά κομμένα, επάνω σε φρυγανισμένα ψωμάκια, με κριτσίνια ή αλμυρά σνακ, με ψημένες αραβικές πιτούλες.