Υλικά
υλικά
180 γρ. καπνιστό ζαμπόν αγριογούρουνου (ή μαγκρέ πάπιας ή χοιρομέρι)
150 γρ. αλεύρι
3 αβγά
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
80 γρ. ελαιόλαδο
100 γρ. γάλα πλήρες (σε θερμοκρασία δωματίου)
1 φακελάκι μαγιά σκόνη
αλάτι, πιπέρι
παρασκευή
Ανάβουμε το φούρνο στους 180ο.Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα τα αβγά, το λάδι, το γάλα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεμένο με τη μαγιά, ανακατεύουμε να ενσωματωθεί και προσθέτουμε το τριμμένο τυρί.
Ανακατεύουμε να ενωθεί και ρίχνουμε, τέλος, το καπνιστό αλλαντικό, κομμένο σε κομματάκια.
Γεμίζουμε φορμάκια για μικρά κέικ και ψήνουμε για 15'-20' στον προθερμασμένο φούρνο.
Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο πριν τα ξεφορμάρουμε.