Follow us

Σουβλάκια από σολομό με αρωματική σάλτσα κόλιαντρου

Σουβλάκια από σολομό με αρωματική σάλτσα κόλιαντρου

Υλικά

Υλικά

1 κιλό φρέσκος σολομός σε χοντρές φέτες

1 φλιτζ. τσ. φύλλα κόλιαντρου ψιλοκομμένα

3 σκ. σκόρδο, λιωμένες

3 ώριμες, αλλά σφιχτές ντομάτες, σε κυβάκια

5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

6 κ.σ. ελαιόλαδο

1 λάιμ (το χυμό και το ξύσμα)

1/2 κ.κ. πιπέρι καγέν

Αλάτι

Παρασκευή

Σε ένα βαθύ σκεύος ανακατεύουμε το λάδι με το χυμό και το ξύσμα του λάιμ και το μισό κόλιαντρο.

Κόβουμε το σολομό σε χοντρούς κύβους και τον βάζουμε σ' αυτή τη μαρινάδα για 30 λεπτά.

Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και φτιάχνουμε την εξωτική αυτή σάλτσα, που προέρχεται από τις γαλλικές Αντίλλες.

Περνάμε το ψάρι σε σουβλάκια και τα ψήνουμε στα κάρβουνα για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.

Σερβίρουμε τη σάλτσα χωριστά.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.