Υλικά
Υλικά
1 κιλό φρέσκος σολομός σε χοντρές φέτες
1 φλιτζ. τσ. φύλλα κόλιαντρου ψιλοκομμένα
3 σκ. σκόρδο, λιωμένες
3 ώριμες, αλλά σφιχτές ντομάτες, σε κυβάκια
5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 λάιμ (το χυμό και το ξύσμα)
1/2 κ.κ. πιπέρι καγέν
Αλάτι
Παρασκευή
Σε ένα βαθύ σκεύος ανακατεύουμε το λάδι με το χυμό και το ξύσμα του λάιμ και το μισό κόλιαντρο.
Κόβουμε το σολομό σε χοντρούς κύβους και τον βάζουμε σ' αυτή τη μαρινάδα για 30 λεπτά.
Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και φτιάχνουμε την εξωτική αυτή σάλτσα, που προέρχεται από τις γαλλικές Αντίλλες.
Περνάμε το ψάρι σε σουβλάκια και τα ψήνουμε στα κάρβουνα για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Σερβίρουμε τη σάλτσα χωριστά.