Υλικά
Υλικά
2 κιλά μικρά χοιρινά μπριζολάκια, με πάχος όχι λιγότερο από 1,5 εκ. ή αντίστοιχες φέτες από στήθος χοιρινό
Για τη μαρινάδα
6 σκ.σκόρδο
1/2 φλιτζ. τσ. σάλτσα σόγιας
6 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. σησαμέλαιο (αν όχι, ελαιόλαδο)
1 κ.κ.σκόνη τζίντζερ
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της μαρινάδας.
Βάζουμε το κρέας σε ταψάκι, ρίχνουμε τη μαρινάδα και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο 6 ώρες τουλάχιστον, γυρίζοντας το κρέας 2-3 φορές (καλύτερα να το ετοιμάσουμε από την προηγουμένη).
Βγάζουμε τα μπριζολάκια από το ψυγείο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από το ψήσιμο.
Στη διάρκεια του ψησίματος τα αλείφουμε με τη μαρινάδα.