Υλικά
500 γρ. πεσκανδρίτσες ακέφαλες Υλικά (για 2-3 άτομα)
15 ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 πιπεριές κέρατο κομμένες σε ροδέλες
2 σφηνάκια ούζο
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ρίγανη
100 γρ. νερό
Αλάτι, φρεσκοκομμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα ψάρια και τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Το τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε όλα τα υλικά.
Σκεπάζουμε με ένα καπάκι και αφήνουμε να μαγειρευτεί για περίπου 25 λεπτά.
Σερβίρουμε σε πιατέλα.