Υλικά
4 κριθαροκούλουρα Υλικά (για 4 άτομα)
1 1/2 ντομάτα
1/3 κρεμμύδι
1/4 πράσινη πιπεριά
Τυρί κατίκι
Κάππαρη
Ελαιόλαδο
Ξίδι
Αλάτι
Ρίγανη
Εκτέλεση
Χτυπάμε το λαδόξιδο σε αναλογία 1:3 και μουσκεύουμε την πάνω πλευρά του κριθαροκούλουρου.
Βάζουμε στο μπλέντερ ντομάτα, κρεμμύδι, πιπεριά και αλάτι.
μόλις γίνουν ομοιογενές μείγμα, αλείφουμε με αυτό τους ντάκους και προσθέτουμε κατίκι, κάππαρη, ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο.