Υλικά
Υλικά
Μαρινάδα
10-12 γαριδοουρές
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Φρέσκια ρίγανη
Λίγο λεμόνι
Μάτι, πιπέρι
Τεμπούρα
1 μεγάλο αβγό
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
125 γρ. αλεύρι
125 ml μπίρα
Ταταροπολίτικη σαλάτα
2 ψητές μελιτζάνες (τον πολτό τους)
1/2 κούπας γιαούρτι
1 αγγούρι τριμμένο στα χοντρό τρίφτη
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
1-2 κ.σ. ξίδι από κόκκινο κρασί
1 κ.γ. θυμάρι
Αλάτι και πιπέρι
Παρασκευή
Μαρινάδα
Αναμιγνύουμε τα υλικά της μαρινάδας και μαρινάρουμε τις γαριδοουρές για 1 ώρα.
Τεμπούρα
Τηγανίζουμε τις γαριδοουρές μέσα στο χυλό της τεμπούρα για 2-4 λεπτά στους 180°C.
Ταροπολίτικη σαλάτα
Σερβίρουμε με την ταταροπολίτικη σαλάτα, που ετοιμάζουμε αναμιγνύοντας τα υλικά της.