Υλικά
2 φλιτζ. παγωμένου γιαουρτιού light (αν βρείτε, με γεύση βανίλιας)Υλικά για 2 μερίδες
3/4 φλιτζ. άγλυκης κομπόστας (ή πολτού) μήλου
1/4 φλιτζ. παγωμένος χυμός μήλου
1 φλιτζ. παγωμένο μήλο, ψιλοκομμένο
1/2 κ. γ. σκόνη κανέλας
1/4 κ. γ. σκόνη μοσχοκάρυδου
Εκτέλεση
Βάζουμε αρχικά στο μπλέντερ το παγωμένο γιαούρτι, την κομπόστα και το χυμό μήλου.
Τα αναμιγνύουμε και στη συνέχεια προσθέτουμε τα κομμάτια μήλου, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο.
Συνεχίζουμε να αναμιγνύουμε, ώσπου να προκύψει ένας λείος πολτός.
Πλούσιο, ουσιαστικό, γεύση «γεμάτη».
Λίγη κανέλα, μοσχοκάρυδο ή τζίντζερ, θα το «πονήρευε» κομμάτι.
Όπως και να ναι, τα μήλα περιέχουν πηκτίνη, ίνα που «τρομάζει» τις τολμηρές χοληστερίνες του οργανισμού μας.
Πλούσιο, ουσιαστικό, γεύση «γεμάτη».
Λίγη κανέλα, μοσχοκάρυδο ή τζίντζερ, θα το «πονήρευε» κομμάτι.
Όπως και να ναι, τα μήλα περιέχουν πηκτίνη, ίνα που «τρομάζει» τις τολμηρές χοληστερίνες του οργανισμού μας.