Υλικά
Υλικά
Κορυφές από τσουκνίδες
Παρθένο ελαιόλαδο
Φρέσκο χυμό λεμονιού
Παρασκευή
Ζεματάμε τις τσουκνίδες σε μπόλικο, αλατισμένο νερό, τις στραγγίζουμε και τις περιχύνουμε με λαδολέμονο.
Ποντιακή σπεσιαλιτέ από την Εφ.
Βακιρτζόγλου
Τα μεσημεριανά γεύματα στο ύπαιθρο αποτελούν δελεαστική προοπτική για τις ημέρες που έρχονται. Γεύσεις από την ελληνική γη, συνδυασμένες με τα πρώτα αρώματα της άνοιξης.
Κορυφές από τσουκνίδες
Παρθένο ελαιόλαδο
Φρέσκο χυμό λεμονιού
Ζεματάμε τις τσουκνίδες σε μπόλικο, αλατισμένο νερό, τις στραγγίζουμε και τις περιχύνουμε με λαδολέμονο.
Ποντιακή σπεσιαλιτέ από την Εφ.
Βακιρτζόγλου
Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.
Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.
Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.
Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.
Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.
Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.
Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.
Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.
Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.
Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.
Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.