Υλικά
Υλικά
120 γρ. τόνος
40 γρ. σάρκα καβουριού
30 γρ. καπνιστός σολομός
10 γρ. τσάιβς
20 ml (2 κ.σ.) έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
½ κ.σ. χυμός λεμονιού
20 γρ. μπαχαρικά cajun
20 γρ. αυγοτάραχο (σε λεπτές φέτες)
5 γρ. αυγά ρέγκας
Spiked ouzo
25 ml ούζο
20 ml βότκα
10 ml Cointreau
25 ml φρεσκοστυμμένος χυμός λεμονιού
Παρασκευή
Κόβουμε τον τόνο σε πολύ λεπτές φέτες.
Με μια στρογγυλή φόρμα κόβουμε 24 κύκλους στις φέτες του τόνου.
Μαρινάρουμε καβούρι και σολομό σε μείγμα ελαιόλαδου, λεμονιού, μπαχαρικών cajun και τσάιβς.
Βάζουμε λίγη γέμιση σε 12 κύκλους τόνου, καλύπτουμε με τους υπόλοιπους 12 και πιέζουμε τις άκρες για να εφαρμόσουν.
Πασπαλίζουμε με αυγοτάραχο και αβρούγκα.
Spiked ouzo
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο σέικερ και σερβίρουμε σε old fashion ποτήρι.
Φύγαμε για τα νερά του δημιουργικού fusion, και ο απίθανος γάμος πραγματοποιείται με γέφυρες το αυγοτάραχο και τα μπαχαρικά cajun.
Συνδυάζεται με ένα spiked ouzο κοκτέιλ.