Υλικά
Υλικά
400 γρ. φασόλια μαυρομάτικα
2 κ.σ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
2 μέτριες ντομάτες
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κιλό κολιοί
2 κ.σ. ξίδι από κρασί
Δάφνη
Μπαχάρι
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
Ζωμός ψαριού
Παρασκευή
Καθαρίζουμε τα ψάρια και τα αχνίζουμε για 15 λεπτά περίπου σε νερό όπου έχουμε προσθέσει τα φύλλα δάφνης, το μπαχάρι και λίγο ξίδι.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα καθαρίζουμε από τα κόκαλα, προσέχοντας να αφήσουμε μεγάλα κομμάτια.
Σοτάρουμε δύο μεγάλα κρεμμύδια με λίγο βούτυρο μέχρι να ροδίσουν.
Σβήνουμε με το ξίδι, προσθέτουμε ζωμό, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά περίπου.
Προσθέτουμε στη ζεστή μαρινάδα τους κολιούς.
Βράζουμε τα φασόλια με ένα μεγάλο κρεμμύδι, αλάτι και λάδι για 30 λεπτά περίπου.
Τα κρυώνουμε, ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τις ντομάτες και το μαϊντανό και ανακατεύουμε προσθέτοντας λάδι, αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρουμε τη σαλάτα και από πάνω τούς μαρινάτους κολιούς, στραγγίζοντάς τους.