Follow us

Τηγανιά με σουτζούκι, λαχανικά και φέτα, (του Τάσου Αντωνίου)

Τηγανιά με σουτζούκι, λαχανικά και φέτα, (του Τάσου Αντωνίου)

Υλικά για 4 άτομα

2 κ.σ. ελαιόλαδο
16 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
2 πράσινες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες
1 σουτζούκι πέταλο ΜΙΡΑΝ, κομμένο σε μέτριες φέτες
1/4 φλιτζ. λευκό κρασί
180 γρ. φέτα, σε τρίμματα
αλάτι

Εκτέλεση

Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Όταν κάψει σοτάρουμε τα ντοματίνια και τις πιπεριές για 1-2 λεπτά. Αλατίζουμε κατά βούληση. Προσθέτουμε το σουτζούκι, ανακατεύουμε και σοτάρουμε για λίγα δευτερόλεπτα. Κατόπιν σβήνουμε με το λευκό κρασί. Όταν εξατμιστεί το κρασί, προσθέτουμε τα τρίμματα φέτας και ανακατεύουμε γρήγορα. Σερβίρουμε αμέσως.

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Περισσότερα από

Φαγητό

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…