Follow us

Σεμινάρια ελαιολάδου για επαγγελματίες

Τα πάντα για το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο (καλλιέργεια, τυποποίηση, εξαγωγή) σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα από επαγγελματίες για επαγγελματίες.

Σεμινάρια ελαιολάδου για επαγγελματίες

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει για τα επόμενα πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα ελαιολάδου της Paratus Europe στην Αθήνα, που οδηγούν σε επαγγελματική πιστοποίηση των αποφοίτων, από τον διαπιστευμένο διεθνή φορέα πιστοποίησης Staregister.
Οι επόμενες ημερομηνίες διεξαγωγής είναι:
“Olive Oil Enthusiast” (2 ημέρες – 16 ώρες): 22-23 Οκτωβρίου. (Περιλαμβάνει 11 διαφορετικές ενότητες, video & φωτογραφίες με καλές και κακές πρακτικές από το χωράφι έως το ράφι από όλο τον κόσμο, 22 οργανοληπτικές αξιολογήσεις παρθένων ελαιολάδων με στατιστική ανάλυση, όλη τη νομοθεσία και τα διεθνή πρότυπα και όλες τις διαφάνειες του σεμιναρίου βιβλιοδετημένες.)
“Pro Olive Oli Expert” (5 ημέρες, 40 ώρες- περιλαμβάνει και το “Olive Oil Enthusiast”): 22-26 Οκτωβρίου. (Περιλαμβάνει 21 διαφορετικές εκπαιδευτικές ενότητες, 75 αξιολογήσεις παρθένων ελαιολάδων με στατιστική ανάλυση, όλη τη νομοθεσία και τα διεθνή πρότυπα και όλες τις διαφάνειες του σεμιναρίου βιβλιοδετημένες).

Σεμινάρια ελαιολάδου για επαγγελματίες

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες, όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη σχετικά με το ελαιόλαδο και τη γευσιγνωσία του.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και προεγγραφή απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων της Paratus Europe, τηλ. 210 9945945, 6944608585, e-mail: sales@paratuseurope.e

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Περισσότερα από

Φαγητό

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…